Mogelijk gemaakt door Blogger.

braid hairstyles


Om je haar er op een snelle manier wat anders te laten uitzien, kan je eens je haar vlechten.
Het duurt niet veel langer dan een staartje maken, het is lekker zomers én ziet er leuk uit.

Je hebt er ook helemaal niet veel voor nodig, even je haar doorkamen, vlechten volgens je voorkeur (sommige vlechtkapsels duren natuurlijk iets langer), een rekkertje erin en eventueel een accessoire (zoals een strikje, speldje, haarband), een beetje haarlak erover and that's it!

Ik ben vooral fan van de zijwaartse vlecht, met het volledige haar, op een losse, casual manier (er mogen dus wel wat haartjes loszitten en het mag wat messy zijn).


Je hebt zoveel verschillende kapsels en ook verschillende technieken om te vlechten, je kan ook kiezen voor dunne of dikke vlechtjes.
Ok, twee heidi-vlechten gaat me echt te ver, maar je kan nog zoveel leuke dingen doen met vlechtjes in je haar (bij mijn artikeltje met verschillende dotjes, maakte ik er ook eentje met vlechtjes aan de zijkant).
Bekijk even wat inspiratie foto's:


Vlechtjes gecombineerd met los haar:


Vlechtjes gecombineerd met opgestoken haar:


Welke vinden jullie het leukste?
Doen jullie soms een vlecht in je haar?

Deze blogpost kadert in de Wella Pro Series wedstrijd, waar ik 1 van de 10 ambassadeurs ben. Vanaf 16 juni kan via de Wella Pro Series België facebookpagina gestemd worden op jullie favoriet, maar je kan nu alle ambassadeurs en hun reeds gepubliceerde artikels al bekijken.