Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mademoiz'Elle

Jullie kennen natuurlijk allemaal het maandblad Elle, en waarschijnlijk kennen jullie ook de Belgische website van het blad, waar je als eerste op de hoogte gehouden wordt van alle nieuwtjes, zowel rond Fashion, Beauty, Celebs, Design en ook Food.

Maar bij Elle houden ze ook gewoon een blog bij: Mademoiz'Elle en die is echt superleuk dat ik het eens met jullie wou delen.
In tegenstelling tot de gewone website, wordt je hier eens op de hoogte gehouden met leuke 'backstage' foto's, sneak peeks van events, collecties, ... en zie je waar de Elle-ladies allemaal mee bezig zijn.

En twee van mijn favoriete bloggers schrijven ook voor de Mademoiz'Elle-blog:
Ze hebben hun eigen Foodie Martha, van Princess Misia Recipes, die de blog update met superlekkere, handige en makkelijke gerechtjes, die iedereen kan klaarmaken maar die toch eens iets anders zijn dan je eigen dagelijkse hapjes, desserts enz.
Ik krijg altijd honger bij het zien van haar foto's en ze legt ook makkelijk uit wat je nodig hebt en hoe je het moet klaarmaken. Kijk eventjes mee naar enkele van haar foto's:

Ook model Paulien, van de blog Polienne, schrijft voor de blog, en geeft enkele leuke fashion-ideetjes en trends mee:
Wat vinden jullie ervan?

Ps: Stay tuned for a giveaway tomorrow :)
En jullie kunnen nog steeds voor me stemmen voor de Wella Pro Series wedstrijd, én voor mijn fifties-look bij Project Blogway, daar kan je trouwens elke dag je stem uitbregen (hint-hint ;))!