Mogelijk gemaakt door Blogger.

Quick and easy wavy hair tutorial

Hier mijn tweede filmpje voor de Wella Pro Series wedstrijd.
Eerst en vooral wil ik jullie nog eens allemaal bedanken voor de vele en leuke reacties op mijn vorige, en allereerste filmpje ooit, de Bow Bun.

Bij mijn tweede filmpje maak ik op een heel snelle en makkelijke manier wavy hair, dus geen krullen maar gewoon wat golven in je haar.
Het geeft je een hele beachy, bohemian look en ik vind het wel heel leuk.
Je kan het ook afwerken met 2 vlechtjes opzij, of een leuk haarbandje, for that little extra.
Hope you like the video:


Ik geef hier ook even wat meer info over de producten die ik gebruikt heb in de video.
Als eerste de Wella Pro Series Volume Air Mousse. Zorgt ervoor dat je haar heel luchtig aanvoelt, en geeft ook wat extra volume. Je kan het ook gewoon op droog haar aanbrengen. (vanaf 1 juli verkrijgbaar voor 4,99€)

Om de golven in het haar aan te brengen, maakte ik gebruik van een stijltang.
Ik gebruikte de Braun Satin Hair 7. Een heel makkelijk toestel.
Hij warmt héél snel op (30sec-1min), je kan ook de warmte instellen afhankelijk van de dikte van het haar, wat ik super vind, want ik heb heel dik haar.

Hij bevat ook de Colour Saver Technology:
'De kleurbehoud technologie met satijn ionen spaart de kostbare gezondheid van gekleurd haar door het te beschermen tegen uitdrogen en beschadigingen. Bovendien voorkomt het vochtverlies van gekleurd haar tot 50% tijdens het stylen.'

Eens het haar helemaal klaar is, werk ik het af met de Wella Pro Series Strong Hold Hairspray, zodat de golven toch niet uitzakken.


Wat vinden jullie van de video, en de look?

Deze blogpost kadert in de Wella Pro Series wedstrijd, waar ik 1 van de 10 ambassadeurs ben. Vanaf 16 juni kan via de Wella Pro Series België facebookpagina gestemd worden op jullie favoriet, maar je kan nu alle ambassadeurs en hun reeds gepubliceerde artikels al bekijken.