Mogelijk gemaakt door Blogger.

My Blogging Life

Onlangs had ik met enkele collega-bloggers een leuk gesprek via twitter over ons leven als blogger. Het begon oorspronkelijk over hoeveel werk onze postbode wel heeft met ons, om alle pakjes af te leveren. Bij mij geldt dit ook voor mijn buurvrouw, want ik ben meestal niet thuis als er een pakketje afgeleverd wordt, en bellen ze eerst eens bij haar aan de deur voordat ze het briefje in de bus steken.

Door dit gesprek was iedereen wel benieuwd naar hoe het er eigelijk bij andere bloggers aan toe gaat, en zo is deze tag ontstaan 'hoe is mijn leven veranderd door het bloggen?' door Julie van Touch of Make-Up.

First things first:
Toen je mij vroeger had gevraagd, wat is een blog, had ik het eigelijk niet echt goed geweten.
Ik gebruikte wel make-up en beauty producten, en keek eens rond in de winkel wat mij geschikt leek, maar verder kende ik er niet zo heel veel van.
Na een tijdje begon ik via You Tube make-up filmpjes te bekijken, voor wat tips en ideetjes op te doen, en leerde ik zo het buitenlandse blogwereldje kennen.
Toen ik ook Belgische blogs ontdekte, vond ik het gegeven ook superleuk. Ik ging mijn favorieten elke dag checken, ik leerde er veel van en vond het echt gezellig. Uiteindelijk dacht ik, misschien moet ik dat zelf ook eens proberen, in mijn eigen stijl!

The beginning:
And so it begon!! Eerst enkel in mijn hoofd, wat zou ik schrijven, hoe gaat mijn blog eruitzien en noemen, enz.
Omdenduur dacht ik bij alles wat ik hoorde, las of zag na van 'hé, dit kan ik eigelijk wel voor een blogpostje gebruiken'.
En omdat ik cupcakes ook superleuk vind, wou ik daar zeker iets mee doen, en zo ontstond Sprinkles on a Cupcake, hehe!!
het was natuurlijk niet makkelijk in het begin, niemand kent jouw blog, je hebt misschien 1 of 2 bezoekers die er waarschijnlijk toevallig opgekomen zijn, maar ik was superblij met mijn allereerste comment, en dat ben ik nog steeds, met elke comment die ik krijg.

So far so good?
Vandaag de dag kent mijn blog al veel meer bezoekers en volgers, en daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Ik vind het vooral leuk dat andere mensen interesse hebben in iets wat ik te vertellen heb.
Zo heb ik ook al veel leuke mensen leren kennen, andere bloggers maar ook men lezers via de comments die ze achterlaten of mailtjes met vragen ed. die ik maar al te graag beantwoord!
Ook heb ik via mijn blog al enkele leuke dingen mogen meemaken, exclusieve winkelopeningen, het allereerst ontdekken van nieuwe producten en collecties, ik ben Wella Pro Series Ambassador geworden en nog zoveel meer.
I love my blogging life, ook al is het soms druk, maar voor mij is het vooral heel ontspannend als het 's avonds rustig wordt in huis dat ik eventjes achter de laptop kan verdwijnen, blogjes schrijven, andere blogs bijlezen, comments lezen, ...

Hopelijk vinden jullie het leuk om te lezen.

Verder ben ik zelf ook wel heel benieuwd hoe jullie precies op mijn blog zijn terecht gekomen, and what you like about it ;)?
En aan alle fellow-bloggers die deze tag nog niet gedaan hebben, neem hem over, ik ben zo benieuwd naar hoe jullie verhaal eruit ziet!!