Mogelijk gemaakt door Blogger.

LR make up by Gifts in a box

Kennen jullie de Belgische webshop Gifts In A Box?
Het is de onafhankelijke verdeler van LR. Health and Beauty Systems. Zo vind je er make-up, haar-, huid- en lichaamsverzorgingsproducten, zonneproducten, verzorging voor mannen én ook producten voor de verzorging van je favoriete viervoeter!

Ze hebben ook verschillende parfums in samenwerking met internationale supersterren zoals Heidi Klum, Leona Lewis, Bruce Willis, Desperate Housewifes, ...

Ik kende het merk helemaal niet, en toen ik enkele spulletjes mocht uitproberen, was ik dan ook heel benieuwd! Ik vond de spulletjes er alvast leuk en luxueus uitzien, ik zet vandaag eventjes de make-up op een rijtje (de Aloe Vera Face Care producten zet ik in een ander artikeltje):

Bij de LR make-up producten heb je twee collecties, Colours en Deluxe.
Van de Colours collectie testte ik enkele lippotloden, oogpotloden en een eyeliner.

De lipliner is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.
Ik testte nr 1(Warm Rose), 2(Magic Mauve) en 6, op de website zie je dat de nummertjes ook een naam hebben, behalve 6 (staat er niet bij), maar op de liner zelf vind ik die niet terug.
Ze staan beschreven als een intensieve kleuring, Crèmige textuur, makkelijk aan te brengen, bijzonder lange houdbaarheid, ideaal voor contouren en correcties.


Ik ben vooral fan van de nr 1, die sluit het meeste aan bij mijn natuurlijke lipkleur. Je kan hem gebruiken net boven je liplijn, en dan de lippen mee inkleuren alvorens je lipstick of lipgloss aan te brengen. Geeft een heel mooi en natuurlijk resultaat.
De roze kleur is ook heel mooi, en past perfect bij een roze lippenstift.
De rode kleur vind ik minder, maar dat is omdat ik zelf nooit donkere lippenstift draag, doe je dat wel, dan is het altijd wel handig eerst je lippen met een lipliner te omranden en in te kleuren.
Kies wel altijd een lipliner in dezelfde tint als je lipstick, een donkerdere kleur is uit den boze!

Je kan ze gerust ook combineren, de naturele kleur op je lippen, een klein beetje van het lichtroze op het bovenste puntje van je lippen, en een klein beetje van de donkere kleur aan de onderkant van je lippen, dat maakt je lippen iets voller:

Te koop voor 6,50€

De oogpotloden zijn verkrijgbaar in 6 tinten, ik testte de blauwe kleur (cold blue), de groene kleur (olive green) en de bruine kleur (warm wood).
De kajal potloden bevatten een intensieve kleuring en zijn hoog gepigmenteerd. Makkelijk aan te brengen, ook op de oogrand. bijzonder lange houdbaarheid.


Ik vertelde eerder al dat ik helemaal into kaki-kleurtjes ben voor mijn ogen, dus mijn favoriet is dan ook de olive green. Maar ik vind de andere kleurtjes ook wel mooi, ze zijn niet zo fel en kleurrijk eens aangebracht, maar geven toch wel net dat tikkeltje anders dan gewoon zwart!!
Ik ben fan. Ze blijven inderdaad ook lang zitten en brengen makkelijk aan, je kan de kleur ook makkelijk opbouwen.

Te koop voor 7,90€

De liquid eyeliner bestaat in 3 verschillende kleuren, zwart, bruin en blauw. Ik testte de blauwe kleur, Night Blue. Ik gebruik eigelijk nooit vloeibare eyeliner, dus ik kan niet echt vergelijken met een ander product. En blauw is normaal niet echt aan mij besteed, maar het is donkerblauw, bijna zwart eens je hem op hebt, dus vind het er wel mooi uit zien.
Een goed product, je kan er fijn mee werken en blijft ook lang houdbaar, maar ik ies nog altijd liever voor een gewoon oogpotlood, maar dat is smaak natuurlijk.Te koop voor 9,90€

Van de Deluxe collectie testte ik een Metallic Eyeliner en Compact Foundation.

De Metallic Eyeliner is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, Toxic Green, Velvet Violet en Moonlight Silver. Ik testte de zilveren kleur, Moonlight Silver.


Het is een oogcontourenstift met een metallic glans. Hij heeft een crèmige textuur voor een vloeiende, eenvoudige applicatie. langhoudend en waterproof. Aan de achterkant bevind zich een vervager.
Ik vind het een superleuk product. Mooi kleurtje, brengt heel makkelijk aan en met het sponsje kan je makkelijk het kleur vervagen, blenden, ...
Leuke kleur ook om langs de binnenkant van je oog aan te brengen voor een open en wakkere look.

Te koop voor 13,90€

De Always Perfect Compact Foundation komt in 6 verschillende tinten, afhankelijk van je huidskleur.
Ze zitten in een superleuke verpakking, een spiegeldoosje (altijd handig om bij te hebben), maar na een tijdje in gebruik zie je wel snel vingerafdrukken, krassen, ... wat wel wat jammer is.


Ook binnenin zit een spiegeltje en het sponsje om aan te brengen bevind zich in een apart deeltje in het doosje, wat ook altijd wel handig en proper is.

De foundation geeft een goede dekking, zonder zwaar aan te voelen, en houdt ook lang. Ik ben er best tevreden van.


(prijs kan ik niet meedelen, aangezien ik ze voor het moment niet direct terugvind op de webshop, vraag ik zeker even na).

Ik heb wel een paar favorieten tussen de spulletjes en ook de webshop bevat nog veel meer. Zeker eens een kijkje waard.
Wat denken jullie ervan? Kenden jullie het merk al?