Mogelijk gemaakt door Blogger.

Loose Side Braid Tutorial

Naar aanleiding van mijn vorig Wella-artikeltje, Braid Hairstyles, heb ik nu voor jullie een how-to-filmpje van mijn favoriete vlecht, de Side Braid.


Hij mag er best wat losjes en messy uitzien, dat vind ik nog altijd het leukste.
Het is een snelle look, op een paar minuutjes gefixt en toch heb je eens een totaal andere look dan je haar gewoon op een staartje of los.
Check out my Loose Side Braid Tutorial:Ik zet even ook de producten die ik gebruikte op een rijtje.
Eerst en vooral, wat je niet ziet in de video. Ik waste mijn haar met de Wella Pro Series Volume shampoo en conditioner.

Daarna Wella Pro Series Volumemousse erin en drogen met de Braun Satin Hair 7.

In de video gebruik ik de Wella Pro Series Volume Haarspray alvorens men haar te touperen, zorgt voor extra volume.
Je haar touperen zelf kan je doen met een fijne kam, maar voor mijn dik haar vind ik het het beste werken met een ronde borstel met harde haartjes.
Om er voor te zorgen dat het volume dan ook op zijn plaats blijft, werk ik het af met de Wella Pro Series Max Hold Haarspray, en daarmee ga ik op het einde over men volledige haar.

Een rekkertje om je vlecht vast te maken, maar je kan ook gerust een accessoire toevoegen zoals een haarband.

 (h&m)
Hopelijk vinden jullie het een leuk filmpje.
Dit was ook mijn laatste 'verplichte' artikeltje als Wella Pro Series Ambassadeur. Ik had wat schrik voor de filmpjes, maar het is me best bevallen, dus hebben jullie nog request, keep them coming!!

Ik zet deze week nog eens alle artikeltjes op een rij en hou ik jullie ook op de hoogte wat jullie precies moeten doen om vanaf 16 juni tot 30 juni op mij te stemmen om Dé Ultieme Wella Pro Series Ambassadeur te worden, en mij zo 2 daagjes naar NY te sturen.
Hopelijk kan ik op jullie stem rekenen.

Deze blogpost kadert in de Wella Pro Series wedstrijd, waar ik 1 van de 10 ambassadeurs ben. Vanaf 16 juni kan via de Wella Pro Series België facebookpagina gestemd worden op jullie favoriet, maar je kan nu alle ambassadeurs en hun reeds gepubliceerde artikels al bekijken.