Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Bioderma MusthavesBioderma is een merk waar ik enkel nog maar goede ervaringen mee heb. Hij is fijn voor mijn huid, en heel effectief. Mijn twee topfavorieten zet ik dan graag nog eens in de kijker.
Zo is er aan de ene kant een all-time-favorite, die ik al zoveel jaren gebruik maar ook telkens terug naartoe grijp. Ik heb het over de Bioderma Sensibio H2O.
Het tweede product is nieuw in mijn collectie, namelijk de Bioderma Atoderm lippenbalsem.

De Bioderma Sensibio H2O is eigenlijk een beetje een cultproduct, heel veel mensen gebruiken het en kennen het, maar toch wil ik na al die jaren graag nog eens mijn ervaringen delen.
Het is een micellair water, dus een reiniger om make-up te gaan verwijderen dat zacht is voor de gevoelige huid. Zowel geschikt voor het gezicht als de ogen.

Ik vind het belangrijk om mijn huid goed te gaan reinigen 's avonds, en de eerste stap daarbij is de make-up er met een wattenschijfje gaan afhalen dankzij deze Sensibio H2O. Daarna ga ik nog met een pre-cleanser en een wasgel mijn gelaat gaan reinigen.
Ik heb al verschillende micellaire waters geprobeerd, die ook hun werk goed deden, maar mijn huid reageert toch het beste op deze van Bioderma. Ook mijn ogen krijgen geen prikkerig gevoel, en zelf waterproof make-up gaat eraf zonder problemen.

Als tweede product, heb ik het vandaag ook eens over de Bioderma Atoderm lippenbalsem. Nu ik momenteel een kuur Isocural (beter gekend als Roaccutane) neem, is mijn huid, maar vooral mijn lippen heel erg droog. Ik probeer dan ook bijna elke lippenbalsem die ik tegenkom, en ik was best benieuwd naar die van Bioderma omdat ik enkel maar goede ervaringen heb met het merk.

De Atoderm lippenbalsem is speciaal voor gesprongen, hele droge, beschadigde lippen. Hij gaat gaan herstellen, voeden en verzachten. Hij voelt heel aangenaam op mijn lippen, en hoewel ik hem regelmatig moet gaan aanbrengen doordat mijn lippen zo droog zijn, blijven ze best zacht en gevoed aanvoelen.

Wat denken jullie van mijn twee favorieten? Hebben jullie zelf nog aanraders van het merk?

Ik testte deze producten in samenwerking met online apotheek Viata, waar ze momenteel heel wat korting geven op oa. het merk Bioderma:
Bioderma Sensibio H2O - 250 ml - 12.75 (ipv €17)
Bioderma Atoderm Lippenbalsem - 15 ml - € 7.57 (ipv €8.60)