Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Summertime part I


De eerste maand van de grote vakantie zit er alweer op. Het was niet allemaal vakantie voor mij, maar de dagen dat ik niet moest werken, heb ik er toch een leuke, gezellige tijd van proberen maken.
We hebben een paar dagen supermooi weer gehad in Belgiƫ, die we vooral thuis doorbrachten, gezellig in de tuin met het zwembadje, lange avonden met bbq en gewoon gezellig in de tuin zitten. Maar ook enkele uitstapjes, fietstochtjes, ...

Ik begon de vakantie met mijn verjaardag (de laatste dag van juni)
met lekkere taart, cadeautjes, familietijd, ...

Beetje tuinieren (met de nodige regendruppels), 
mijn sla is ondertussen al opgegeten door de slakken :(

We gingen op stap in Gent, als eerste bezochten we het Huis van Alijn, en daarna deden we de volledige toer in het Gravensteen, waar je dit prachtige zicht over de stad hebt. Zeker een aanrader als je in de buurt bent, the little guy vond dit helemaal geweldig!

Een avond-wandeling langs het bos in Puyenbroeck (Wachtebeke) geeft dit prachtig uitzicht!

Ballonnen-festijn tijdens een trouw

Jullie hebben me zo gesteund bij het stemmen tijdens de Essie wedstrijd, bedankt! Ik werd daarbij eerste, yay, en won deze 100 Essie lakjes! Mijn Sprinkles on a Cupcake collectie ligt rond 15 augustus in de winkels, laat me zeker weten als je ze spot!
En stay tuned, want er komt misschien wel een winactie aan ;)

De Gentse Feesten zijn ondertussen al afgelopen, al ziet Gent er altijd mooi uit, we gingen twee maal overdag langs, maar ook eens voor een gezellige avondwandeling.

Bij een bbq hoort natuurlijk aangepast dessert, marshallows!! ;)


Een aanrader op zondag, de vierhoekshoeve in Gijzenzele. Een gezellige kinderboerderij, waar je ook een heerlijke hoeve-ijsje kan eten!

Zondag kwamen we dit kleurrijke trio tegen op het Splitbus Nation event tijdens een fietstochtje.

Ik wens jullie veel plezier in augustus. Voor mij nog twee weken werken en ik heb vakantie, dus hopelijk komen er dan ook nog enkele leuke foto's aan.
Hebben jullie al leuke dingen gedaan in juli?