Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Fa Moments


Matching beauty-producten, altijd fijn om een bepaalde geur intenser of langer houdbaar te maken. Gooi daarbij dat je voor bepaalde momenten een geur kan gaan uitkiezen, en je zit helemaal goed bij de Fa Moments producten.
Ze hebben namelijk een douchegel en een deodorant-spray, verkrijgbaar in zeven verschillende geuren. Zo is er Fantasy Moments, Mystic Moments, Oriental Moments, Romantic Moments, Luxurious Moments, Glamorous Moments en Paradise Moments (niet op de foto).

Ga je nu echt voor welk moment het beste bij jou past, of toch eerder de geur zelf? Ik zelf ga toch eerder op de geur af. De producten zijn sowieso heel erg fijn, de geur is heerlijk, moeilijk om te kiezen eigenlijk, en vooral de douchegels zijn mijn favorieten. Ze zijn ook pH neutraal en geschikt voor de gevoelige huid. De deodorants zijn ook aangenaam en fris, en bevatten een huidvriendelijke formule.Tegenwoordig kies ik zelf wel meer en meer voor deo-rollers.

Fantasy Moments heeft de heerlijke geur van jade bloesems en glinstert als donkere diamanten. De rijke crèmeformule verzorgt de huid intensief en zorgt voor een zijdezacht gevoel.

Mystic Moments zorgt voor een extra zachte huid dankzij shea butter en heeft de heerlijke geur van passiebloem. De formule werkt vochtinbrengend en zorgt voor een intensieve verzorging.

Oriental Moments bevat een Oosters geïnspireerd parfum van Sandelhout en Woestijnroos. De intensieve verzorging zorgt voor een zachte huid.

Romantic Moments bestaat uit kasjmier en, hoe kan het ook anders bij romantiek, rozen. Namelijk het zachte parfum van witte rozen.

Luxurious Moments bestaat ook uit shea butter voor extra verzorging, met de geur van roze viooltjes. Een glinsterde formule ook dankzij zwarte amethist.

Glamorous Moments zorgt voor een fluweelzacht gevoel dankzij amarantolie, en heeft de heerlijke geur van zwarte orchidee voor een extra glamoureus gevoel!

Verder heb je ook nog het Paradise Moments in het gamma (deze heb ik zelf niet, dus staat niet op foto, maar wou hem toch graag vermelden). Lijkt me ook helemaal een geur voor mij, zo zomers met de tropische geur van hibiscus, en shea butter voor extra zachtheid.

Mijn favoriet, moeilijk kiezen, maar ik denk toch Romantic, Oriental en Luxurious.
Heb jij er al geprobeerd, of welke klinkt helemaal iets voor jou?

Fa Moments douchegel en deodorant
Prijzen tussen €2.69 en €3.39
Verkrijgbaar in de drogisterij, warenhuizen,...