Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Hittegolf favorieten


Als het in België dan toch nog eens zomert, laat het dan ineens goed zijn dachten ze. Daarbij is het belangrijk om te zorgen voor bescherming en voldoende vocht.
Drink zoveel mogelijk water (liefst zonder ijsblokjes want dan daalt je lichaamstemperatuur heel snel en zal het nadien extra warm worden om te compenseren), eet lichte maaltijden, voornamelijk veel groenten en fruit die veel vocht bevatten.
Probeer zoveel mogelijk binnen te blijven, en als je toch in de zon moet lopen, doe dan zeker een hoofddeksel en zonnebril op, kies voor lichte stoffen met mouwen en gebruik natuurlijk zonnebescherming. Ga voor een nat washandje in je nek, of een heerlijk verfrissende waterspray op je gezicht.

Mijn twee favorieten die ik heel dicht bij me hou tijdens dit warme weer, zijn deze sprays van La Roche Posay. Namelijk de Thermaal Water en de Anthelios SPF50 onzichtbare mist voor het gezicht.
De Eau Thermale is een kalmerend en verzorgend thermaal bronwater. Hij kalmeert de huid die gevoelig en geïrriteerd is geraakt door externe factoren (zon, dermatologische behandelingen, ...) en helpt huidveroudering te voorkomen. Hij zorgt voor afkoeling tijdens warme dagen, heel aangenaam.
Mag over make-up gebruikt worden, wat altijd een pluspunt is, en zorgt voor extra hydratatie.

Het Anthelios-gamma van La Roche Posay bestaat uit een assortiment zonneproducten met SPF 50+.
Deze is de onzichtbare mist voor het gelaat, een hele fijne nevel die het gezicht beschermt met factor 50. Ook voor de gevoelige huid of huid met zonne-intolerantie. Bevat geen parabenen en geen alcohol en is waterproof.
De frisse nevel wordt snel geabsorbeerd en zorgt voor een droge, onzichtbare finish. Kan ook over make-up aangebracht worden, wat ervoor zorgt dat ik mijn huid veel meer kan gaan beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. Het is ook heel makkelijk en snel in gebruik, ogen sluiten, even sprayen en klaar!
Ook een goede tip, deze is ideaal voor het beschermen van de haarlijn (kan meestal niet ingesmeerd worden, maar de hoofdhuid kan snel verbranden bij veel mensen).

Wat zijn jullie toppers tijdens de hittegolf?

La Roche Posay
Thermaal Water - 50/150/300ml - €3/€8.9/€11.60
Anthelios SPF50 onzichtbare mist - 75ml - €12.50
Verkrijgbaar bij de apotheek