Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Birchbox beauty samples


Hebben jullie dit ook, er bestaan al zodanig veel beauty-producten, dat je gewoon niet meer weet wat nu eigenlijk te kopen, wat werkt voor jou, welke geur is jouw ding, enz.
Het fenomeen beauty-boxen is ons dan ook al niet meer onbekend, waar je maandelijks een pakket kan ontvangen met enkele luxe-samples of fullsize producten om zo kennis te maken met wat er allemaal op de markt is. En zo ook Birchbox, wereldbekend en vooral heel populair in de Verenigde Staten. Ik kende het nog niet, en mocht onlangs mijn eerste pakketje ontvangen, kijken jullie even mee wat erin zat?

Het pakketje komt vaak in een mooi verpakt doosje zag ik op de website, deze keer kwam het in een toilettasje, grijs met felroze accenten. Het product wat me onmiddellijk in het oog sprong, was de L'Occitane Shower Gel met Jasmin & Bergamote. De verpakking ziet er zo fancy uit, en ook schattig en deze kleine 50 ml uitgave, en de geur is zo heerlijk!

Het volgende product is Le Nettoyant Pureté van Absolution. En merk dat ik zelf nog niet geprobeerd heb. Het is een zachte biologische reiniging voor ogen en gezicht met kamille, witte wilg en haver. Hij gaat de huid gaan reinigen, maar ook verzachten en het teveel aan talg gaan absorberen.

Een merk dat ik ook nog niet heb geprobeerd maar al lang benieuwd naar ben, is Kevin.Murphy, dus blij om een productje in deze box te vinden. Het is de Hydrate.Me Rinse, een conditioner voor normaal tot droog haar. Deze bevat Kakadu Plum, een vrucht uit het Australische regenwoud met een hoge concentratie vit. C, waardoor de flexibiliteit van het haar bevordert wordt. Daarnaast bevat hij sleutelbloem, die het vocht in het haar trekt waardoor het diep gehydrateerd wordt. Perfect voor mijn droge lokken tegenwoordig, en nog een pluspunt, de geur is heerlijk die lang blijft.

Het merk Cattier heb ik eerder al geprobeerd, in de box vond ik het klei-masker van dit merk. Bestaat uit roze klei en aloë vera, en is geschikt voor de gevoelige huid. Deze laat de huid stralen en kalmeert ze. Een dikke laag aanbrengen op het gezicht, 10 min laten inwerken en afhalen met lauw water.

Als laatste, een make-up product, namelijk One & Done Shadow Stick van LOC (Love Of Color). Dus een oogschaduwpotlood in een mooie gouden kleur. Met deze stick hoef je geen ander product te gaan gebruiken om je ooglook af te maken volgens hen. Ik zou het nu zeker niet alleen gaan gebruiken, maar de kleur is echt wel heel mooi om te gaan gebruiken met bruine en zwarte tinten dus daar ga ik zeker mee aan de slag.

Ik ben best tevreden met de inhoud van deze Birchbox. Het leuke is, je kan de producten fullsize gaan aankopen via hun website. Jammer genoeg, de Belgische website linkt door naar de Franse, waarop je als Belg wel kan gaan bestellen, maar het blijft allemaal Franstalig.
Voor een Birchbox zelf betaal je €13 per maand, en daar krijg je elke maand een superleuk pakketje voor volg luxe samples.

Wat denken jullie van het idee van zo een beautybox? Hebben jullie Birchbox al uitgeprobeerd?

Birchbox beautybox - €13/m
Meer info via de website van Birchbox