Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Yves Rocher - Solaire Peau Parfait


Eindelijk zomerweer! We hebben er zolang naar uitgekeken, en nu hebben we toch een paar dagen prachtig weer. Eigenlijk zou je elke dag zonnebescherming moeten gebruiken, maar tijdens de zomermaanden zet ik het graag nog eens extra in de verf. Producten met een heerlijke zomerse geur zijn dan zeker een aanrader. Ik stel jullie voor aan de Yves Rocher Solaire Peau Parfait zonneproducten.

Eerst en vooral wil ik nog eens duidelijk maken dat zonnebescherming niets te maken heeft met het feit dat je minder snel bruint door gebruik van een spf. Ik hoor nog zo vaak mensen zeggen dat ze geen zonnecrème gebruiken omdat ze anders minder goed gaan bruinen, dat ze liever eerst verbranden en nadien wordt het dan wel bruiner, of al bruin zijn dus geen zonnecrème nodig hebben! Dat is dus absoluut niet waar. Zonnebescherming is om je huid te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, wat dus zonnebrand, huidkanker, huidveroudering, pigmentvlekken, enz. tegengaat. 

Dat gezegd zijnde, zet ik vandaag graag de nieuwste zonneproducten van Yves Rocher op een rijtje. Ze hebben een heerlijke zomerse geur, die je direct in vakantiesfeer brengt.
Naast zonnebescherming, hebben ze ook een product die je voor het zonnen aanbrengt, de Tan Activator Beautifying Mist. Deze gaat de huid gaan voorbereiden op de zon voor een stralend en langdurig goudbruin resultaat. Je brengt hem eigenlijk vanaf drie weken voor blootstelling aan de zon en de eerste week in de zon aan, zowel 's morgens als 's avonds. Eigenlijk ideaal voor je op vakantie vertrekt. Opletten, dit is geen zonnebescherming, bevat dus geen spf en je moet nadien dus zeker nog een zonneproduct gaan gebruiken.

Over naar de echte zonnebescherming, zo hebben ze een zonnemelk, zonneolie, zonnespray, transparante spray en een anti-age gezichtsverzorging. Hier zie je een transparante spray in spf 30 (ook verkrijgbaar in spf 15) en een anti-age gezichtsverzorging in spf 50+ (ook verkrijgbaar in spf 30).
De transparante spray is als een droge olie, een transparante en lichte formule die snel intrekt en geen strepen nalaat. De huid wordt gehydrateerd en ook beschermd.
De anti-age gezichtsverzorging gaat de huid goed gaan beschermen, zowel tegen UVA- en UVB-straling, als tegen tekenen van huidveroudering door de zon. Daarnaast gaat hij de huid ook gaan gladmaken en hydrateren.
Ik gebruik momenteel een iets hogere factor van zonnebescherming voor mijn lichaam (in dit gamma bevat de zonnemelk een spf 50+) en een specifieke zonnecrème voor het gezicht door mijn medicatie-kuur Isocural, dus deze anti-age gezichtsverzorging uit dit gamma heb ik nog niet zelf opgedaan.

Als laatste, en ook mijn favoriete product, de Hydraterende en Herstellende Aftersunmilk. Deze is perfect om de huid na het zonnen te gaan hydrateren, kalmeren, herstellen en verzorgen. De huid voelt terug soepel aan, de bruine kleur straalt en blijft ook langer behouden.
Hij voelt ook heel fris aan en de geur is zo heerlijk!

Wat denken jullie van deze producten? Welke zonnebescherming gebruiken jullie?

Yves Rocher - Solaire Peau Parfait
Prijzen vanaf €8.95
Verkrijgbaar in de Yves Rocher's winkels of op de website