Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief


Mijn zoektocht naar goede producten voor een hele droge huid, verloopt niet altijd zo vlot. Tot ik onlangs deze Moisture Surge Extended Thirst Relief van Clinique mocht uittesten. Hydratatie voor de droge huid, maar toch vetvrij zodat je niet met een glimmende huid hoeft rond te lopen.
Ik gebruik al regelmatig het Overnight Mask uit dezelfde lijn, maar nu ook deze crème-gel.

Het is dus een lichte, vetvrije crème-gel, die snel hydratie biedt aan de huid. Hij zorgt voor een onmiddellijke en duurzame vochtboost die de huid voller, weerbaarder voor fijne droogtelijntjes, zachter en egaler maakt. Daarnaast helpt hij de huid om vocht vast te houden en beschermt tegen verdere uitdroging.

Hij is heel veelzijdig, je kan hem dagelijks gaan gebruiken als moisturizer, zowel 's morgens als 's avonds. Maar je kan hem ook als hydraterende oppepper gaan gebruiken tijdens de dag, kan deppend over make-up aangebracht worden. Je kan hem ook als vijf-minuten-masker gaan gebruiken, iets meer aanbrengen dan normaal en even laten liggen, daarna masseren in de huid en het overtollige product wegnemen met een doekje.

Hij is heel zuinig in gebruik, je hebt maar een beetje nodig om je huid goed te gaan hydrateren. Heel fijn is, het is een soort crème-gel substantie, wat heel fris aanvoelt en ook snel intrekt. Je huid voelt helemaal niet vettig aan, terwijl het toch gehydrateerd wordt.
En niet alleen handig voor de droge huid, ook vettige huid moet gehydrateerd worden, en met dit product gaat het ook niet nog vettiger worden.

Wat denken jullie van dit product? Kennen jullie de Moisture Surge lijn van Clinique al, nog aanraders?

Clinique Moisture Surge Extended Thrist Relief
30 ml / 50 ml - €22.20 / €33
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be