Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: ISDIN Fotoprotector


Ik weet het, ik ben hier zo laat mee, iedereen zou nu toch al iets van zonnebescherming in huis moeten hebben! Maar ik wou deze toch nog graag delen, want ik ben fan! Ik heb het namelijk over het zonnegamma van ISDIN Fotoprotector, nieuw in België en nummer 1 in Spanje. Een hoge bescherming, fijne textuur en ook heel handig in gebruik.
Ik gebruik de Fusion Air Spray, een aanrader, ook voor kinderen want hij is gewoon zo handig, en de Fusion Water, kijk eens eventjes mee:

De producten van ISDIN bieden een optimale bescherming om op korte en lange termijn schade en huidveroudering door UVA/UVB-stralen te voorkomen en te herstellen. De dermocosmetische producten zijn aangepast aan elk huidtype, en geschikt voor elke leeftijd.

- Fotoprotector ISDIN FusionAir 50+ (200ml - €23.95)
Deze is echt mijn favoriet, hij is zo handig en snel, geen excuus meer om geen zonneproduct op te doen. Ook voor mijn zoontje is deze zo makkelijk, op een halve minuut is hij volledig ingespoten en kan hij veilig in de zon én het water, want hij is waterbestendig. Het is een ultralichte mist (beetje vergelijkbaar met een deodorant), gewoon opspuiten en dat is het. Hij trekt onmiddellijk in, je hoeft hem niet meer uit te wrijven.
Is ook verkrijgbaar in Wet Skin, die bovenop de natte huid kan worden aangebracht.

- Fotoprotector ISDIN Fusion Water 50+ (50 ml - €20.95)
Deze Fusion Water gebruik ik 's morgens vaak voordat ik mijn make-up aanbreng. Een olievrije zonnebescherming op basis van water, die de talgproductie onder controle houdt. Daarnaast bevat hij een verouderingsvertragend bestanddeel en antioxidanten om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Deze kan op een natte huid aangebracht worden en is waterbestendig.

Wat denken jullie van deze producten? Kenden jullie het merk al? En welke producten zijn jullie favorieten?

ISDIN Fotoprotector zonnebescherming
Exclusief verkrijgbaar in de apotheek en parafarmacie