Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Dior Summer Look - Milky Dots


Ik blijf erin geloven, de zomer is echt in zicht! Dus daarom, een zomerlook op de blog met frisse lippen, een gouden glans, naturelle oogmake-up en vrolijke nagels. Ik koos daarvoor de producten uit de laatste zomercollectie van Dior, Milky Dots, Milkshake kleurtjes en Polka Dots. Kijken jullie mee:

De doosjes van de producten bevatten polka dots, maar verder vind je ze enkel bij de nagellak-setjes terug. Elk setje bevat een Dior Vernis duo en een dottingtool. Ze zijn verkrijgbaar in drie soorten, zo is er blauw en beige (Pastilles), paars en roze (Plumetis), en hier zie je Confettis met daarin een oranje en koraalkleurtje.

De kleurtjes zijn apart heel mooi om te gebruiken, maar met de dotting tool kan je aan de slag gaan om ze te gaan combineren, en stipjes aan te brengen. De kleuren zijn heel mooi en dekkend, en ze blijven er ook lang mooi uitzien op de nagels. Het zijn mijn favoriete zomertinten, dus laat maar komen die zonnestralen, mijn nagels zijn er klaar voor.

Het Milky in de collectie slaat vooral op de Dior Addict Milky Tint lipproducten. Een lipgloss in een melkachtige kleur, verkrijgbaar in zes verschillende tinten (2 nude, 2 roze, een paarse en een koraal tintje). Deze is de Milky Pastel, de lichtroze kleur.
Ze zijn glanzend en hebben een licht 'wet' effect alsof je net van een milkshake hebt gedronken. Ze zijn hydraterend en verzachtend voor de lippen, en dat merkte ik meteen. Ze geven niet zo een echt laagje, dat op de lippen ligt, maar hebben een mooi natuurlijk resultaat.

In de zomer is het altijd mooi om een subtiele gouden glans aan je make-up toe te voegen, laat de zongebruinde huid oplichten en zorgt dus voor een summer glow. Het Diorskin Nude Air Summer Glow Powder is daar perfect voor, het is een licht en zacht poeder die een subtiel amberkleurig licht op de huid achterlaat. Je kan het aanbrengen op de gezichtscontouren (jukbeen, neusbrug en kin), decolleté en schouders.

Laatste product uit deze collectie die ik heb gebruik in mijn zomerlook, het supermooie Dior 5 Couleurs Polka Dots in Escapade (ook verkrijgbaar in Bain de Mer, met blauwtinten).
Deze Escapade is op en top zomers, zand- en bronskleuren nemen je helemaal mee naar het strand. Zo is er een witte kleur, beige en brons, een lichtroze en een oranje kleurtje in dit palette.
Vlnr: 5 kleurtjes oogschaduw - summer glow powder - milky pastel

Voor de look gebruikte ik alle kleuren samen. Het resultaat was een natuurlijke, frisse zomerlook. Ik leg even in stappen uit hoe ik het aanbracht. De beige kleur ging in de crease. De witte kleur in de binnenste ooghoek. Oranje en roze bracht ik aan op het bewegend ooglid, roze aan de binnenste ooghoek, oranje in het midden van het bewegend ooghoek tot aan de buitenste ooghoek.
Daarna bracht ik de brons-bruine kleur aan op de buitenste ooghoek tot in de crease. Onder het oog gebruikte ik een zwarte oogpotlood, met daarboven wat van de brons-bruine kleur. Afwerken met zwarte mascara, en klaar. Voor iets meer opvallende look, kan je kiezen voor een eyeliner.
Ik combineerde dus met het Summer Glow poeder en de Milky Pastel lipgloss.

Wat denken jullie van deze zomerproducten? En van de look?

Dior Summer 2016 - Milky Dots
Verkrijgbaar in de parfumerie

Polka Dots Manicure Set - €32.94
Dior Addict Milky Tint - €38.43
Dior Nude Air Summer Glow - €60.27
5 Couleurs Polka Dots - €63.84