Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Totally Tangled Ginger


Gember is een product die vooral in de keuken wordt gebruikt, en gekend is voor zijn scherpe en tegelijkertijd verfrissende smaak, en heel wat gezonde eigenschappen bevat. Ideaal dus ook om deze in beauty-producten te gaan gebruiken.
Dankzij The Body Shop kan je je huid gaan verwennen met verfrissende en pittige producten uit de Totally Tangled Ginger lijn, verrijkt met extract van de gemberwortel uit India.
Ik testte de Body Butter, Shower Gel, Body Yoghurt en Body Scrub. Daarnaast is er ook nog een handzeep ter beschikking in deze lijn.

Hoewel ik bij eten en drinken niet zelf zou kiezen om gember toe te voegen, vind ik de geur van deze producten heerlijk en inderdaad verfrissend.
De douchegel met de pittige gembergeur is perfect om mee wakker te worden. De huid wordt heel zacht en de douchegel geeft heel wat schuim.

De Body Butters van The Body Shop zijn echte bestsellers, en deze mag daar zeker bij. Hij is heel rijk maar voelt toch verfrissend door de heerlijke geur. Deze 100% vegan butter maakt de huid zachter en gladder en biedt maar liefst 72 u lang hydratatie.

Als het iets lichter en luchtiger mag zijn, kies dan voor de Body Yoghurt. de ultralichte bodycrème biedt 48 u hydratie en trekt na enkele seconden helemaal in.
De Ginger Body Scrub is dan weer perfect om de huid zachtjes te scrubben en heerlijk zacht te maken.

Ik vind deze lijn echt helemaal top, ik was een beetje sceptische maar ben aangenaam verrast!
Wat denken jullie van deze gember producten?

Nog een leuke tip, vanaf deze week zijn ook de adventskalenders te koop bij The Body Shop. Misschien nog wat vroeg om al aan kerst te denken, maar deze vliegen echt elk jaar snel de deur uit en ze zijn zooo leuk!! Verkrijgbaar in drie verschillende formaten, zo is er de Beauty kalender van €50 (inhoud ter waarde van €98), Deluxe Beauty kalender van €85 (inhoud ter waarde van €148.50) en de Ultimate Beauty kalender van €120 (inhoud ter waarde van €277.50).
Ik heb zelf de Deluxe Beauty Advent Calendar, maar hou hem mooi dicht tot in december om dan dagelijks de deurtjes te open. Die zie je hier en op mijn social media dan zeker voorbij komen!
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier