Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: uitgetest - dermo-cosmetisch merk A-derma


Doordat ik in het verleden last had van een hele gevoelige huid, probeer ik mij toch aan bepaalde merken te houden om dat toch niet opnieuw uit te lokken. Mijn voorkeur gaat daarbij altijd uit naar apotheekmerken waar ook mijn dermatoloog achter staat. Zo is het merk A-derma daar eentje van.
Ik gebruikte er vroeger al producten van, maar ik mocht nu ook enkele producten uittesten waar ik vandaag graag wat meer over vertel.

A-derma is een toegewijd plantaardig dermo-cosmetisch merk. Het hart van hun producten is een dermatologisch haver, een uitzonderlijk actief bestanddeel voor de verzorging van de fragiele huid. Hun producten gaan de beschadigde en geïrriteerde huid gaan verzachten, maar ook de gevoelige huid gaan beschermen. Ze hebben alvast een heel uitgebreid gamma, beschikbaar voor het hele gezin.

Ik testte hun Body Lotion, douchegel en het micellair water.
Ik was vooral benieuwd naar het micellair water, omdat dat een product is dat ik elke dag toch gebruik, en vooral ook mijn gezicht heel gevoelig is.
het product is specifiek voor de gevoelige huid, en werkt hydraterend. Het is een verzachtend en kalmerend water om de huid te zuiveren van make-up en onzuiverheden.

Heel makkelijk in gebruik, gewoon aanbrengen met een wattenschijfje de huid schoonvegen.
De huid hoeft nadien niet meer gespoeld worden, maar ik doe dat wel.
Maar ik ben heel tevreden van dit product, doet echt wat het moet doen en mijn huid reageert er inderdaad niet op.

De douchegel is speciaal voor de droge en gevoelige huid, is heel rijk en voedend.
Hij zorgt voor 24u hydratatie, heeft een aangenaam en subtiel bloemenparfum en schuimt heerlijk. Ik vind het een heel fijn product, waar mijn huid gevoed van onder de douche komt.

Als laatste de Bodylotion. Deze is 50ml maar is ook verkrijgbaar in een 400ml fles. Deze is natuurlijk ideaal om mee te nemen op vakantie, citytrip of naar de sportles! Ook deze biedt 24 u hydratatie aan de huid. Hij is heel licht en trekt snel in in de huid, altijd een pluspunt als je 's morgens gehaast bent!

Geen idee waarom ik dit merk wat aan de kant liet liggen de voorbije jaren, maar ik vind de producten heel fijn en aangenaam, en zijn prima geschikt voor mijn gevoelige huid!

Gebruiken jullie al producten van A-Derma?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier