Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: verzorging met Yves Rocher


De producten van Yves Rocher hebben voor mij iets nostalgisch, omdat mijn mama die vroeger vaak gebruikte, maar daarnaast zijn ze ook echt heel fijn, waardoor ik ze maar al te graag gebruik! Ze maken gebruik van plantaardige cosmetica, die zowel huid- als milieuvriendelijk is.
Ik zet enkele van mijn favoriete producten op een rijtje.

Yves Rocher Hydra Végétal
Deze lijn staat helemaal in het teken van hydratatie van de huid. Hij bestaat dan ook uit heel wat verschillende producten. Zo is er een reinigingsgel, -melk en -lotion, een ooggel, een masker, een peeling, een serum en een dagcrème.
Hier zie je de reinigingsmelk, reinigingsgel, oogcrème en dagcrème.

De reinigingsmelk verwijdert make-up en onzuiverheden op een milde manier. De huid voelt heel fris en zacht aan, helemaal niet vettig of trekkerig. Ik was mijn huid nadien, maar toch voelt dit heel aangenaam aan als eerste stap bij het reinigen van mijn gelaat.

De ultra-frisse reinigingsgel is ideaal om nadien te gebruiken. Verwijdert make-uprestjes en onzuiverheden, en maakt de huid schoon en zacht. Geen uitgedroogd gevoel na het wassen, voelt licht aan en ook een pluspunt, heeft een neutrale geur.

Na het reinigen is het tijd voor de 48 uur non-stop hydraterende dagcrème. De huid wordt gedurende 48 uur gehydrateerd voor een frissere teint en vollere huid. Mijn huid voelt de hele dag zacht en gevoed. Ik heb zelf een heel gevoelig huid, maar deze kan hij heel goed verdragen.

Als laatste, en misschien wel mijn favoriet uit deze lijn, de frisse verkwikkende en hydraterende ooggel. Hij vermindert donkere kringen, hydrateert de huid rond de ogen en maakt deze gladder.
Na gebruik voel ik me direct wakkerder 's morgens, heel vochtinbrengend.

Ik heb een speciale relatie met korenbloemen, en was dan ook heel blij volgend product te mogen uitproberen. Alleen de verpakking vind ik al prachtig! Het is een oogmake-up remover die alle make-up, zelf waterproof, verwijdert.
Dankzij de zachte en doeltreffend werkende 2-fasenformule verwijdert deze reiniger voor gevoelige ogen van Pur Bleuet in een handomdraai alle makeup, zelf waterproof, zonder een vettig laagje achter te laten. De ogen worden perfect gereinigd en de huid rond de ogen wordt gekalmeerd.
Echt een aanrader!

Als laatste twee, de Pure Calmille zachte verzorging voor gezicht en lichaam, verrijkt met kamille voor een verzachtende en beschermende werking. Deze beschermt en hydrateert de huid.
En de ultravoedende handcrème, verrijkt met biologisch geteelde Arnica, die over huidbeschermende eigenschappen beschikt. Mijn hand worden intens gevoed waardoor ze zacht aanvoelen. Geen trekkerig gevoel en dringt snel in de huid. Echt één van mijn favoriete producten van Yves Rocher.

Hebben jullie favoriete producten van het merk Yves Rocher?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier