Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Natuurlijke make-up look met L'Oréal


Vandaag deel ik graag een make-up look met jullie, die ik maakte met enkele nieuwe producten van L'Oréal. Zo gebruikte ik enkele van de nieuwe Color Queen oogschaduwkleurtjes, de nieuwe Paradise mascara's en de Shake & Glow spray!
Kijk snel verder voor wat meer info over de verschillende producten en mijn look!


De nieuwe oogschaduwkleurtjes Color Queen zijn beschikbaar in 12 verschillende kleurtjes (mat, satijn of glossy finish), ik ontving vier kleurtjes uit de collectie (en gebruikte er twee in mijn look).
Color Queen is een oogschaduw met een hoog percentage aan pigment, gecombineerd met 30% fijne olie wat zorgt voor een crème textuur en het heel makkelijk maakt om aan te brengen. Je kan het eigenlijk makkelijk met je vingers aanbrengen, maar ik verkies toch altijd een kwast.

Ik maakte gebruik van de gouden en de bruine kleur om in 1 look te combineren, en die passen echt heel mooi samen. Ik ben inderdaad heel tevreden van de pigmentatie van deze oogschaduw, de kleuren komen echt heel mooi uit! Ook de blauwe en de fuchsia kleur is geweldig mooi, maar dat is al voor een meer gedurfde look. Ik ging voor een natuurlijke look.

Voor mijn ogen maakte ik dus enkel gebruik van de gouden kleur om mijn volledige ooglid, en de bruine kleur aan de buitenste ooghoek en onder mijn oog.
Deze combineerde ik dan met de nieuwste Paradise Mascara's. Nieuw zijn ze nu verkrijgbaar in een bruine kleur (ideaal voor mensen met een lichte huid en lichte haarkleur) en een zwarte waterproof versie (altijd handige tijdens de regenachtige herfstdagen). Ik combineerde beide en gebruikte de bruine als soort van primer, en nadien een laagje zwarte waterproof mascara erboven.

Het resultaat is heel mooi en natuurlijk, en de mascara blijf inderdaad heel goed op zijn plaats zitten. Hij overleefde zelfs de douche dus ik moest echt een speciale make-up remover voor waterproof make-up bovenhalen! De proef dus perfect doorstaan!

Als laatste werkte ik mijn look af met de nieuwe Shake & Glow Spray, een setting spray die je make-up langer mooi houdt en terwijl ook de huid hydrateert én zorgt voor een stralende glow.
De formule van de face mist bevat kokosolie en kokoswater voor een verzorgende boost.
Goed schudden is de boodschap, en aanbrengen op ongeveer 10 cm van je gezicht.
Ik vind hem heel fijn en verfrissend, en mijn make-up bleef dan ook de hele dag mooi op zijn plaats!
Ook een handige tip, ik gebruikte hem op mijn kwast om ook mijn oogschaduw beter te fixeren, waardoor bv de gouden kleur ook veel beter uitkomt en blijft zitten.

Wat denken jullie van deze producten en de look die ik maakte?

L'Oréal Color Queen - €7.99/st.
L'Oréal Paradise Mascara - €14.99/st.
L'Oréal Shake & Glow Spray - €14.99 
Verkrijgbaar bij DI en Kruidvat

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier