Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kids: Sinterklaas-tips voor oudere kinderen


Mijn zoontje is ondertussen al 12 jaar, en dit schooljaar gestart in het eerste middelbaar. Je zou denken dat hij misschien geen speelgoed meer in zijn schoen zou willen vinden als de Sint langskomt, maar niets is minder waar.
Hij speelt nog heel graag met zijn speelgoed, al is het wat beperkter en dus misschien een uitdaging voor de Sint om iets te vinden! Games zijn uiteraard altijd welkom kan ik me inbeelden, maar met gezelschapsspelletjes, dvd's superhelden en auto's is hij ook nog altijd heel tevreden.
Dus vandaag enkele tips op een rijtje, voor als je zelf op zoek bent om het lijstje voor je zoon of dochter aan te vullen (ook handig voor hun kerst-lijstje uiteraard)!

Zo mochten wij onlangs de nieuwste RC auto van Nikko uittestten, en ik kan je zeggen, ook de papa was blij om er eens mee te mogen rijden, dus nooit te oud voor zoiets ;).
De VaporizR 3 van Nikko is een amfibie-auto, dus geschikt voor alle terreinen! Zo kan hij dus niet enkel op de weg, maar ook in het bos, off road, door water, ijs en sneeuw! Echt superleuk!
Hij rijdt tot 15 km/u en maakt 360 graden spins.


Naast grote auto's, is mijn zoontje ook een echte Hot Wheels verzamelaar. Hij heeft echt een uitgebreide collectie, waar hij ook nog regelmatig mee speelt, maar is ook echt leuk om als verzameling te hebben. Al vind ik het zelf niet meer makkelijk om te weten welke hij al heeft en welke niet. Maar als er dus nieuwe modellen op de markt komen, weet ik zeker dat ze nog niet in zijn collectie zitten.
Zo kwam Hot Wheels onlangs met een Super Mario Kart collectie, hoe leuk zijn deze!


Voor meisjes op die leeftijd, vind ik het niet zo makkelijk (omdat ik zelf geen dochter heb natuurlijk). Maar ik weet van mijn nichtje dat ze heel graag kleren of beautyspulletjes cadeau krijgt, en ook Barbie lijkt me leuk om als collectie te bewaren, dus daar ben je ook echt nooit te oud voor (zelf ik heb er nog een paar op mijn verlanglijstje staan ;)).

Maar daarnaast spelen ze alle twee heel graag met gezelschapsspelletjes.
Zo speelden wij het nieuwe Pictionary Air gezelschapsspel, en Noah is helemaal fan. Het is dus zoals de originele Pictionary, je neemt dus een kaartje, tekent iets en de andere persoon moet raden wat. Het nieuwe aan Pictionary Air, is dat je nu met een soort pennetje tekent in de lucht, en dat de andere persoon via een app op de smartphone of tablet, kan zien wat je tekent. Niet makkelijk, al zeg ik het zelf, maar wel superleuk!! We hebben echt al heel goed gelachen.


Nog leuke gezelschapsspelletjes of andere speelgoed-tips, laat ze gerust achter bij de comments!