Mogelijk gemaakt door Blogger.

Tips: Preppin' for Christmas


Halloween is achter de rug, we zijn ondertussen half november! Nu mogen we echt wel aan de kerstperiode beginnen denken, toch?
Het is nu niet dat ik al half november mijn kerstboom zet (meestal wacht ik toch tot Sinterklaas, of toch tot begin december), maar de eerste voorbereidingen mogen toch wel al beginnen!
Enkele tips op een rijtje zodat je zeker tijdig klaar bent als de kerstperiode écht van start gaat!

Je kan er al niet meer naast kijken in de winkels, overal is er kerstdecoratie te vinden. Misschien moet je nu dus al eens nadenken, gebruik je dezelfde kerstversiering als vorig jaar, geen probleem en dan hoef je ook nu nog niets te doen. Maar wil je je kerstboom eens in een volledig nieuw jasje steken, dan zou ik toch niet te lang wachten om iets nieuws aan te schaffen, want anders heb je kans dat de leukste dingen uitverkocht zijn! Ik gebruik nu al enkele jaren de kleurencombinatie rood-wit (echt de typische kerstkleuren), maar elk jaar komen er wel wat nieuwe dingetjes bij die ik dan tegenkom en echt niet kan laten liggen!


Kerstkaartjes, elk jaar ben ik daar heel erg laat mee. Ik wil dan leuke foto's maken, maar tegen dat ik daar aan denk is het al bijna kerst. Dus misschien moet ik dit jaar echt wel eens werk maken van daar eind november al mee klaar te zijn! Of ik zoek gewoon nu al leuke kaartjes uit, want geen idee of ik mijn zoontje (12j ondertussen) nog op de kerstkaart ga krijgen ;).

Voor mij een must tijdens de feestdagen, is toch wel een foute kersttrui (of t-shirt). Ik vind dat zo leuk om te dragen en dat hoort er gewoon bij! Nu, ik vind het niet altijd zo makkelijk om echt helemaal mijn ding te vinden, en dus besliste ik dit jaar om ze gewoon zelf te maken!
Ik liet twee t-shirts bedrukken met een leuke kerstprint bij Digitransfer. Ze hebben er heel wat leuke sjablonen en heel veel verschillende kledingstukken.


Voor de 'Christmas calories don't count' koos ik voor een grijs t-shirt en een bestaand sjabloon van de website. Ik vind deze echt superleuk, en past toch echt helemaal bij de eindejaarsperiode.
Het baseball shirt met 'They see me rollin they hatin' heb ik zelf gemaakt en als eigen tekst en afbeelding geupload. Ik had deze gespot op instagram en kon deze hier nergens vinden, dus ik dacht dan maak ik hem gewoon zelf! En ik ben best blij met het resultaat, ik kan niet wachten om ze te dragen!


Nog eentje waar je al eens moogt aan beginnen denken, het perfecte kerstlijstje! In december willen veel mensen al beginnen met shoppen, dus zorg er maar voor dat je lijstje al klaar is ;).
Daarnaast denk je zelf best al eens na voor wie jij allemaal een cadeautje moet kopen, als je nu dan al iets tegenkomt in de winkel, is alweer een stress-momentje uitgespaard volgende maand!


Aftellen naar kerst gebeurt hier traditioneel met een adventskalender. We hebben er alvast al twee in huis, eentje van Marvel en eentje voor mij van The Body Shop. Al hoort eentje met chocolade er toch ook wel bij!
Maar als ik het zo zie, ben ik best wel al goed voorbereid. Nu de kaartjes nog tijdig klaar krijgen!

Zijn jullie al gestart met de kerstvoorbereidingen? Of zelf nog leuke tips om aan het lijstje toe te voegen?
Disclaimer: Post in samenwerking met Digitransfer. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier