Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Yves Rocher Matin Blanc Eau de Parfum


Ik ben al sinds jaar en dag fan van de producten van Yves Rocher. Het was al even geleden dat ik nog één van hun parfums had geprobeerd, maar daar kwam onlangs verandering in dankzij hun nieuwe collectie. Het is een parfumcollectie voor iedereen, van heerlijk fris tot heel intens, geïnspireerd uit alle hoeken van de wereld. Ik koos er Matin Blanc uit, en vertel er graag wat meer over.

Bij Yves Rocher laten ze zich inspireren door de natuur, en dat was natuurlijk ook het uitgangspunt bij alle parfums. De parfums uit deze nieuwe collectie bevatten ten minste uit 87% natuurlijke ingrediënten en zijn ze 100% vegan.
Daarnaast zijn zo ook ontworpen om plezier en positieve emoties mee te geven, en is het heel gevarieerd waardoor iedereen het parfum kan vinden dat het beste bij hem of haar past.


Ik moest zeggen, het was moeilijk kiezen om er 1 favoriet uit te halen, want ze hebben maar liefst 9 geuren in de collectie. Ik wist direct, de iets zwaardere of te warme geuren, zijn al niets voor mij, maar om een keuze te maken tussen de heerlijke frisse, fruitige en/of bloemige geuren, was niet simpel.
Ik ben uiteindelijk voor Matin Blanc gegaan.

Omdat Yves Rocher met deze collectie doelt op positieve emoties naar boven te halen, koos ik voor de Matin Blanc omdat deze Oranjebloesem bevat, en doet me altijd terugdenken aan een heerlijke vakantie in Marokko (in ons hotel rook het heerlijk naar oranjebloesem en sindsdien ben ik fan).


Naast oranjebloesem uit Marokko, bevat deze ook nog Neroli uit Marokko en Bergamot uit Italië. Het is een heel fijne bloemig frisse geur. Ik ben helemaal fan!
Yves Rocher beschrijft deze als een uitnodiging om aan de nieuwe dag te beginnen, waar je nog een lekker momentje voor jezelf neemt in het zachte licht en de warme lucht van de vroege ochtend.

Wat denken jullie van deze geur? Hebben jullie deze collectie al gespot (en een favoriet uitgekozen)?

Yves Rocher - Matin Blanc Eau de Parfum
30ml - €39.90 / 100ml - €59.90
Verkrijgbaar in de Yves Rocher stores of online

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier