Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Dream Big kerstcollectie


Begin van de maand december, dé kerstmaand dus! En ook de start van de adventskalender, deze week mocht eindelijk het eerste venstertje openen. Geen chocolade voor mij dit jaar, maar ik mocht de adventskalender van The Body Shop ontvangen.
Veel inhoud kan ik dus nog niet tonen, maar ik toon ook graag heel wat leuke giftsets van The Body Shop, ideaal als cadeautip!

Ze hebben drie adventskalenders bij The Body Shop beschikbaar, deze is de Deluxe Beauty Advent Calender, hij staat dit jaar helemaal in het teken van (beauty)dromen die uitkomen.
Achter elk luikje van deze kalender vind je niet alleen een heerlijk beautyproduct, maar ook wetenswaardigheden over 25 inspirerende vrouwen die van een betere wereld droomden en daarnaar handelden.


In het eerste doosje zat de Rose Dewy Glow face mist, en hij is geweldig! Het leuke aan zo een miniatuurtjes, is dat je heel wat nieuwe producten ontdekt en zo meer leert kennen. Benieuwd naar de andere producten (als je al nieuwsgierig bent, op de website staan ze allemaal opgesomd). 
Ik heb ondertussen ook al 2, 3 en 4 open gedaan (niet op foto, omdat ik deze dit weekend genomen heb), en daar vond ik Mango bath Bomb, Juicy Pear Shower Gel en een nagelvijl.


Maar naast de leuke adventskalenders, zijn er dus ook heel wat feestelijke producten en keuze uit tal van cadeaus, voor iedereen wat wils.
Daarnaast werkt The Body Shop deze feestdagen samen met Plan International, die 1500 meisjes de kennis, scholing en middelen bieden om groots te dromen en die dromen te ontwikkelen. Altijd fijn om te weten dat je daaraan bijdraagt als je iets koopt van dit merk.


Ik kreeg een superleuke verpakking thuisgestuurd met deze producten, en het eerste wat me in het oog sprong toen ik deze opende, was de Rocket Gift Set (€18). Een raketvormig blik met daarin drie strawberry en drie coconut producten, namelijk shower gel/cream, bath bomb/bubble en hand cream. De geur alleen al als je deze verpakking opent!


Ook een hele leuke is de Calming Camomile Cleanse Kit (€25). Ik vind de verpakking heel leuk en rustgevend, en daarnaast zijn het heerlijke producten. Zo bevat het de Camomile Eye Make Up Remover (250 m), een Camomile Cleansing Butter (90ml) en een muslin cloth (een herbruikbaar reiningsdoekje om make-up te verwijderen).


Het derde is zo een leuk secret santa cadeautje, namelijk Festive Body Butter Trio (€12). Het zijn drie miniatuurtjes van de bekende Body Butter, uit de feestcollectie. Zo vind je er Juicy Pear, Warm Vanilla en Rich Plum. Altijd leuk om cadeau te krijgen, of zelf te gebruiken want ze ruiken héérlijk!


De laatste set die ik graag toon, is deze supermooie Almond Milk & Honey Premium collection (€38). Ten eerste, hoe mooi is deze verpakking!! Deze luxe cadeauset bevat maar liefst vier bodyproducten om een droge huid te gaan verzorgen. Ideaal dus met de winter voor de deur!
Hij bevat een heerlijke Body Butter, Shower Cream, Cream Scrub, Hand Cream en een douchespons. Alle producten zijn verrijkt met amandelmelk en honing.


Ze hebben nog zoveel meer leuke cadeautjes bij The Body Shop, dit is echt maar een kleine selectie! Ga dus zeker een een kijkje nemen.
Wat denken jullie van deze feestcollectie? Een favoriet die je zelf graag zou krijgen?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier