Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kerstkaartjes en -cadeautjes met Tadaaz + kortingscode


Yes, het is me gelukt. Niet eind november zoals ik me had voorgenomen, maar toch niet zoveel later. Mijn kerstkaartjes zijn besteld en toegekomen, mooi op tijd! De eerste kerstversiering staat momenteel in huis, en ik hoop morgen ook nog mijn kerstboom te zetten.
Maar ik wou jullie eerst graag mijn kerstkaartjes en geschenkje met foto tonen die ik bestelde bij Tadaaz, en niet alleen dat, ik heb voor jullie ook nog een kortingscode van 10% korting die je kan gebruiken tot eind december bij een bestelling op de website (lees snel verder).

Ik neem meestal een foto van mijn zoontje die ik dan laat afprinten, en hoewel hij nog op foto wou, is hij toch niet meer zo fan van een hele photoshoot of wou hij ook niet meer zo opvallend op foto staan.
Ik heb dus gekozen voor een supermooi kaartje op de webshop van Tadaaz, waar je aan de binnenkant een foto kan toevoegen. Je kan ook gewoon geen foto toevoegen als je dat liever hebt.

Perfect timing, want wij gingen vorig weekend naar Disneyland Paris, al helemaal in het teken van Kerst, dus heb ik een foto die ik daar genomen heb, gebruikt op de kaartjes!


Daarnaast bestelde ik ook nog een superleuke emaille mok. Je hebt er verschillende ontwerpen en je kan tekst en foto naar keuze toevoegen.
Ik koos voor dezelfde foto, en voegde er nog 'Holi-yays' aan toe!


Moeten jullie zelf nog kerstkaartjes bestellen, of heb je een leuk kerstcadeau in je gedachten die je graag wilt bestellen, ik heb nog een kortingscode voor jullie!

Met de code CUPCAKE19XMAS krijg je namelijk 10% korting op de kerstcollectie bij bestellingen vanaf €50 op de Tadaaz website! De code is geldig tot 31/12/2019 en niet combineerbaar met andere kortingen.

Wat denken jullie van mijn kerstkaartje?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Tadaaz. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier