Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Garnier SkinActive gezichtsmaskers uitgetest


Op zoek naar een klein verwenmomentje voor jezelf, of al op zoek naar Secret Santa cadeautjes? Ik heb de perfecte tip voor jullie, de gezichtsmaskers van Garnier SkinActive.
Een mooie, stralende huid willen we allemaal en dat komt jammer genoeg niet bij iedereen zomaar. De huid heeft soms behoefte aan wat extra verzorging, en daarbij is een gezichtsmasker het ideale hulpmiddel. Daarnaast is het ook een ultiem ontspan-momentje, dus win-win!
Ik zet er enkele op een rijtje van Garnier.

Voor elk huidtype, of probleempje van je huid, heb je wel een masker beschikbaar. Heb je last van een droge huid, onzuiverheden, beginnende rimpels of een vermoeide huid, er is altijd wel een type masker die dat probleem gaat aanpakken!

Je hebt er ook specifiek voor de ogen. Zo is er het Hydra Bomb anti-wallen oog tissue masker, wat je onder de ogen aanbrengt.
Dit tissue masker met een ultra lichte formule, verrijkt met appelsiensap en hyaluronzuur, is speciaal ontwikkeld voor vermoeid uitziende en doffe oofcontouren. Ideaal dus voor wallen en donkere kringen.
Een tweede is het Hydra Bomb gladmakend oog tissue masker, een lichte formule, verrijkt met kokoswater en hyaluronzuur. Ontwikkeld voor de vermoeid uitziende oogcontouren met eerste tekenen van huidveroudering. Perfect voor frisse, gladde en jonger uitziende oogcontouren.
Ik testte het eerste masker alvast eens uit, en best heel enthousiast. Ik had direct een wakkere blik en het voelde ook heel verfrissend aan. Lijkt me ook ideaal tijdens een lange vlucht!


De Hydra Bomb is er ook voor het hele gezicht.
Zo heb je de Ultra Hydraterend & Regulerend Tissue Masker (groen), verrijkt met groene thee, hyaluronzuur en hydraterend serum. Om de huid te gaan voeden en zuiveren.
Het Ultra Hydraterend & Kalmerend Tissue Masker (roze), verrijkt met kamille, hyaluronzuur en hydraterend serum. Om de huid te gaan voeden en te verzachten.
En als laatste het Ultra Hydraterend & Revitaliserend Tissue Masker (blauw), verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. Om te huid te gaan hydrateren, minder vermoeid te doen uitzien en fijne lijntjes te gaan aanpakken.


Het nieuwste masker van Garnier, is het Zuiverend en Hydraterend Poriën Verfijnend Masker. Dit nieuwe zwarte tissue masker is geïmpregneerd met houtskool, wat bekend staat om zijn uitstekende absorberende eigenschappen. De formule, verrijkt met Zwarte Algen extract, LHA en Hyaluronzuur, zuivert, verfijnt de poriën, verfijnt de huidstructuur en hydrateert de huid.

Het masker aanbrengen, 15 minuten op de huid laten, en de huid ziet er direct gezuiverd en gehydrateerd uit, poriën zijn ook zichtbaar verfijnd. Na 1 week is ook de huidstructuur verfijnd en ziet deze er stralender uit!


Als laatste deel ik ook graag een DIY / mis-it-yourself shot masker! Deze is de Hyaluron Shot (ook verkrijgbaar, Vitamin C Shot), ideaal om de huid te hydrateren maar ook steviger en voller te maken. Een hydraterende boost met Hyaluronzuur is apart bewaard tot aan het gebruik, zodat je deze zelf kan aanbrengen op een revolutionair droog tissue masker dat in de verpakking zit.
Je mixt de elementen wanneer je het nodig hebt, zo is het masker fris en efficiënt en wordt het direct geactiveerd wanneer het serum wordt aangebracht.


Ik heb ze nog niet allemaal uitgeprobeerd, ik moet daar echt eens wat meer tijd voor nemen! Maar ik vind ze zo geweldig en benieuwd naar meer.
Je betaald tussen de €2.49 en €3.99 per stuk, dus perfect als verwenmomentje!

Gebruiken jullie vaak gezichtsmaskers? Wat denken jullie van deze van Garnier?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier