Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: cheering up your winter


Het is ondertussen van eind oktober geleden dat ik nog eens mijn leukste alledaagse foto's met jullie deelde, dringend tijd dus om daar verandering in te brengen. Ze brengen eigenlijk de wintermaanden in beeld, geen sneeuw want die hebben we deze winter nog niet gehad, maar ik probeer toch altijd iets vrolijks te delen, ook al hebben we al heel wat regen en wind gehad!
Bovenstaande foto is genomen in een superleuke zaak in Gent, namelijk Juffrouw Strik op de groentenmarkt. Denk aan wafels, chocolade en een superleuk interieur die onlangs vernieuwd is.


Het is niet uit het nieuws weg te slaan, Van Eyck én Gent is all over the place! Gent viert het hele jaar OMG Van Eyck was here, waar ze het hele jaar allerlei activiteiten organiseren om de middeleeuwse schilder Jan Van Eyck te eren. Het jaar startte met een prachtige tentoonstelling in het MSK museum, Van Eyck. Een optische revolutie. Waar naast heel wat werken van Van Eyck ook enkele panelen van het bekende Lam Gods van dichtbij te bekijken zijn! Een aanrader!


Enkele superleuke cadeautjes die ik met de feestdagen gekregen hebben van enkele lieve vrienden. Notebooks and plants, altijd een goed idee om mij een plezier mee te doen!!


De afgelopen weken/maanden waren best vermoeiend, niets wat een beetje make-up en af en toe een pet kan verbergen ;).


Nog meer leuke cadeautjes, namelijk met deze nieuwe Nike Air Force Shadow lagen ook onder de kerstboom, en ik ben er superblij mee!


Nog meer kleur, zorgt toch voor een beetje meer vrolijkheid tijdens de winter. Ik deed eind vorig jaar trouwens een superleuke photoshoot tijdens de opleiding van een bevriende fotograaf en dit is één van de looks. Ik zet zeker nog enkele foto's online op mijn blog. 


Hoewel we de zon nog niet zo heel veel gezien hebben deze winter, is het toch fijn wanneer ze er is, om 's morgens te genieten van een mooie zonsopgang.


Ik sluit af met nog een vrolijke, kleurrijke foto. Deze werd getrokken bij Smile Safari, een soort instagram-museum waar je tal van leuke foto's kan nemen. Jammer genoeg gesloten in Brussel, maar er zou komende zomer een nieuwe pop up openen in Oostende! Ik kijk er al naar uit!