Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Hemp


De producten met Hennepolie van The Body Shop gaan intussen al een tijdje mee, en hebben ook echt al hun werkzaamheid bewezen. De collectie Hemp is dermatologisch getest en helpt de vochtbalans van de huid te herstellen. De bestsellers zijn de handcrème en de body butter, maar door het grote succes hebben ze nu ook enkele nieuwe producten toegevoegd aan de collectie zoals een gezichtsmasker en een doucheolie. Ik testte drie items uit en deel graag mijn ervaringen!

De Hemp Hard-Working Hand Protector is een favoriet voor hardwerkende handen die blootstaan aan alle elementen, en is al meer dan 20 jaar een bestseller! Hij werkt tot 12u langvochtregulerend, en beschermt en hydrateert zelf de droogste handen.
Ik ben zelf niet zo heel erg fan van de geur, maar de formule is echt geweldig! Bye bye winterhanden. Mijn vriend heeft echt hardwerkende handen die heel wat verzorging kunnen gebruiken, dus ideaal om deze te gaan testen! Hij zweert er intussen bij, voor hem een heel welkom en fijn werkend product!


Kan je volledige huid wel een hydratatiekuur gaan gebruiken, dan kies je het beste voor de Hemp Heavy-Duty Body Moisture Protector. De beroemde body butter met hennepolie is geschikt voor de zeer droge huid. Trekt snel in, zorgt voor 24 uur lang hydratie en gaat de vochtbalans van de huid gaan herstellen.
Ideaal ook voor droge voeten, eeltplekken of zelf schaafwondjes.


Nieuw in de Hemp collectie, is het Overnight Nourishing Rescue Mask, het ideale gezichtsmasker voor als je gezicht droog en trekkerig aanvoelt. Hij herstelt de vochtbalans van je huid en gaat je huid intensief gaan verzorgen terwijl je slaapt. 
Het nachtmasker brengt een heel dun verzorgend laagje aan, waardoor het vochtgehalte van je huid wel tot 72 uur op peil blijft.
Ik gebruik het nu een weekje, en merk echt dat mijn gezicht zacht aanvoelt en er ook veel gezonder uitziet. Vooral rond mijn neus heb ik tijdens de winter droge plekjes, maar deze zijn helemaal verdwenen.


Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie al iets van de Hemp lijn van The Body Shop uitgeprobeerd?

The Body Shop - Hemp
Hemp Hard-Working Hand Protector - 100 ml - €13
Hemp Heavy-Duty Body Moisture Protector - 200 ml - €18
Overnight Nourishing Rescue Mask - 75 ml - €20
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier