Mogelijk gemaakt door Blogger.

Uitgetest: Nannic Deep Skin & Radiofrequentie gezichtsbehandeling @ Purelien


Drie weken terug op vrijdagmiddag was het eventjes tijd voor me-time, ik werd uitgenodigd bij huidtherapeute Purelien die niet enkel zorgt voor enkele uurtjes ontspanning, maar ook gelaatsbehandelingen aanbiedt met oa. de producten van Nannic die zorgen voor huidverbetering en huidverjonging.
Ik neem jullie eventjes mee tijdens deze behandelingen en deel graag mijn ervaring hierover. 

De Nannic gelaatsbehandelingen zijn een veilige en pijnloze behandeling die zorgen voor een gladdere, jongere en stevigere huid en een strakkere kaaklijn. Dit gebeurt niet enkel dankzij de producten van het merk, maar ook met radiofrequentie en microkanaliseringstechnologie.

Elien stelde me direct op mijn gemak, ik kreeg eerst wat uitleg van wat er op het programma stond, welke behandeling past bij mijn huidtype en hoe ze precies te werk ging gaan. Alles gebeurde ook op een veilige manier.

Na het uitgebreid reinigen en een heerlijke massage van het gelaat, werd er eerst een peeling masker aangebracht. Het is een milde keratolitische peeling met ontstekingswerende eigenschappen, die dode en oude huidcellen gaat verwijderen en ook gunstig werkt op acné. Helemaal geen agressieve peeling, mag ook als nachtcrème bv. gebruikt worden.


Nadien werd gestart met de Deep Skin behandeling. Deze stimuleert de groei van nieuwe cellen, en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Deze behandeling gaat heel wat huidproblemen gaan aanpakken zoals: rimpels en fijne lijntjes, vergrote poriën, onreine huid, acné en littekens, pigmentatie, straie, ...

Het Deep Skin toestel dat hier gebruikt wordt, bestaat uit 3 verschillende apparaatjes, Ablator, Infuser en Corrector. Met de Ablator worden eerst alle dode huidcellen verwijdert. De Infuser en de Corrector gaan nadien de huid van microkanaaltjes gaan voorzien, die de producten die nadien gebruikt worden, tot op de juiste diepte in de huid brengen. Dit stimuleert de groei van nieuwe cellen en vertraagt het verouderingsproces.


De Deep Skin behandelingen hebben nog een beter resultaat als je ze combineert met de Radiofrequentie behandeling. Daar wordt elektromagnetische energie gecombineerd met doeltreffende actieve stoffen.
Pulserende radiogolven geraken tot in de diepe huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren zonder de opperhuid te beschadigen en zo worden de actieve serums extra goed opgenomen door de huid.
Nadien werd er afgesloten met een algenmasker, die de poriën sluit, het huidoppervlak verfrist en de serums laat intrekken.

Deze behandeling verbetert de aanvoer van zuurstofrijk bloed, verkleint de poriën, activeert collageen- en hyaluronzuur productie, verstevigt de uitdrukkingsspieren, verbetert de structuur van het bindweefsel, verhoogt het vochtbehoud van de huid, ...
Dus deze behandeling zorgt voor goede resultaten zoals huidverbetering (lifting, rimpels), huidverjonging, huidversteviging, dubbele kin, donkere kringen onder de ogen, couperose en hyperpigmentatie.

Mijn gelaat voor en na de behandeling 
(na een beetje roder door de behandeling, maar stralender en meer ontspannen vind ik zelf)


Niet alleen was de behandeling heel ontspannend, ik was ook erg onder de indruk van het resultaat. Oké, bij ouder worden hoort hier en daar wel een rimpeltje en een lijntje, dat wil ik zeker niet tegengaan. Maar het feit is dat je huid zichzelf niet zo snel meer hersteld en niet meer zo elastisch is, en dat je met de juiste verzorging dit proces toch wel wat kan gaan vertragen en eventueel ook nog gaan aanpakken. 
Ik merkte toch echt een gladdere en strakkere huid, ook heb ik op mijn voorhoofd wat last van pigmentvlekken (die gaan natuurlijk niet verdwijnen na 1 behandeling), maar je ziet wel een verschil.
Volgens Elien had ik best ook nog een goede huid, dus beter voorkomen dan genezen. Ik kreeg ook tal van staaltjes mee van de producten die gebruikt werden en die ook perfect voor mijn huidtype zullen werken, dus die ga ik nu verder gaan gebruiken, zo kan ik nadien zien welke producten ik daadwerkelijk blijvend wil gaan gebruiken.


Een hele fijne behandeling, persoonlijk advies en een heel klantvriendelijke service! Ik kom zeker terug!
Bedankt Purelien en Nannic voor deze fijne ervaring.

Disclaimer: deze behandeling werd me gratis aangeboden dankzij Nannic in ruil voor het delen van mijn ervaringen. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn beoordeling. De volledige disclaimer lees je hier