Mogelijk gemaakt door Blogger.

herfstoutfit: mix prints met kleur!


Je hebt zo van die kledingstukken die je wel elk seizoen kan dragen, voor mij is dat een maxirok. In de lente en zomer draag ik die heel erg graag met een topje of t-shirt, maar naar mate het kouder wordt, kan dit dit ook heel mooi zijn met een jasje in imitatieleer of warme trui, een extra dikke sjaal of een mantel.
Daarbij vind ik het vooral leuk om prints te combineren met kleur, zoals deze maxirok in luipaardprint, met daarop een rode trui.

Ook een hoed vind ik altijd heel er leuk tijdens de herfst om te zien bij een outfit. Voordien durfde ik dit nooit te dragen, maar dit jaar dacht ik koop er gewoon eentje. Intussen al heel wat leuke complimenten gekregen, nu nog wat meer gelegenheden om naar buiten te gaan, hopelijk volgende herfst ;).
Ik koos voor een bruine kleur, hoewel ik zacht roze of beige ook heel erg mooi vind. Ik kocht deze bij H&M, hij hing bij de vrouwen, maar nadien zag ik dat hij eigenlijk verkeerd lag en eigenlijk bij de mannen hoorde, haha! Maar ja kijk, ik vind hem best passen!


De bruine kleur en leopard print van de rok vind ik heel erg leuk en veelzijdig. Het past perfect bij zwart, wit maar ook kleur! Ik combineerde hem hier bv met een rode wollen trui.
Je kan er heel klassiek mee gaan, gewoon met een effen t-shirt, topje of rolkraagtruitje. Maar ook een t-shirt met print op past perfect, ik vind het leuk om bv met een band-shirt te combineren.


Voor een jasje kan je ook heel veelzijdig gaan combineren, een jeansjasje, een lederen vestje of zelfs een langere mantel in camel of beige zijn allemaal mogelijk. Ook naar schoeisel kan je gaan voor zowel sneakers, sandaaltjes, botjes of pumps. 

Deze rok haalde ik bij Chicwish, heel mooi maar wel best lang. Voor mij zouden platte schoenen niet echt een optie zijn, want daarvoor is hij iets te lang. Dus als je klein bent, en niet graag hakken draagt, zou ik zeker voor een ander model kiezen. 


Wat vinden jullie van deze herfstoutfit? En hoe zouden jullie een leopard maxiskirt gaan combineren?

Outfit