Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Come together, act together


Jullie weten waarschijnlijk allemaal wel dat The Body Shop zich heel vaak inzet voor het goede doel! Tijdens de kerstperiode gaan ze zich dit jaar nog extra gaan inzetten voor vrouwen die het hardst getroffen zijn door de hele crisis van dit jaar, zodat ze zich weer veilig en geborgen gaan voelen.
Tijdens een crisis worden vrouwen veel harder getroffen. Ze krijgen te maken met meer huiselijk geweld en worden vaker thuis- of dakloos. 

Als je dus je kerstaankopen doet bij The Body Shop, gaat een deel van de opbrengt van elk verkocht product naar Amnesty international en draag je dus bij aan hun campagne tegen seksueel geweld. Met deze campagne willen ze de druk op de Belgische overheid gaan opvoeren om zo meer dringende stappen te ondernemen voor meer zorgcentra, sensibilisering en een betere opleiding voor politie en justitie.

Dagelijks worden er in België 100 mensen verkracht. Slechts 1 op de 10 slachtoffers doet aangifte en minder dan 5% van alle verkrachtingszaken resulteert in een effectieve veroordeling. 
Naast steunen door iets te kopen bij The Body Shop, kan je ook de petitie tekenen en zo meestrijden tegen seksueel geweld. 


Ik ben sowieso fan van de producten van The Body Shop, maar tijdens de kerstperiode nog meer! Ze hebben zoveel leuke limited edition producten, maar ook heel fijne cadeausetjes en adventskalenders
Ik toonde jullie onlangs als de Make It Real Together Ultimate Advent Calender. De grootste van de drie. Ik ging vorige week nog eens langs in de nieuwe The Body Shop winkel in Gent, en deed de kleine versie van de adventskalender ook mee naar huis, de Make It Real Together Advent Calendar. En ze hadden er nog heel wat in de aanbieding!!

Deze kleinste adventskalender van de drie in het aanbod, bevat ook 24 superleuke producten (en dat voor maar 50 euro), miniatuurversies van body butters, shampoo's en dergelijke tot handcrèmes, lip butters en heel wat accessoires (scrubhandschoenen, haarrekkertjes en -speldjes, nagelvijl, ...).
Ideaal om meerdere geuren te leren kennen. 


Ik toon jullie komende week in een apart artikel ook nog eens enkele producten uit de nieuwe kerstcollectie, maar ik wou deze toch zeker eens delen, omdat deze week december begint en we dan eindelijk onze adventskalenders kunnen beginnen openen!

Wat vinden jullie van deze campagne, en van de kalender?

The Body Shop - Make it Real together Advent Calender
24 producten - €50 (waarde €97.50)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier