Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - Make it real together ultimate advent calender


Dit jaar misschien wel meer dan ooit, tellen we af met z'n allen af naar de kerstperiode, naar licht en warmte, naar gezelligheid en samen zijn! 
Vanaf begin december doe ik dat met de beauty adventskalender van The Body Shop, elk jaar eentje om naar uit te kijken! Niet alleen met zijn geweldige producten, maar ook met zijn mooie boodschappen.
The Body Shop heeft 3 adventskalenders in hun gamma zitten, boordevol heerlijke verrassingen, en allemaal heel erg mooi geïllustreerd met gezellige personages die hun tijd doorbrengen in kleurrijke huisjes, samen rond de kerstboom. Deze is de Make It Real Together Ultimate Advent Calender, die 25 bestsellers, klassiekers, enkele nieuwe accessoires en ook nieuwe kerstproducten bevat!

Ik wil natuurlijk nog niet teveel prijs geven, want ik doe echt wel elke dag in december, tot aan kerst, een doosje open. Ik vind het zo leuk om elke dag verrast te worden, maar alvast een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad.

Dit jaar is het thema 'Make It Real Together', en daarmee besluit The Body Shop om perfectie het raam uit te gooien! Geen kerstboom die rechtstreeks uit een magazine lijkt te komen, geen instagramwaardig diner, ... Zeker nu is perfectie het laatste waar we ons druk over moeten maken, en hoort Kerst weer te gaan over het samenzijn en het helemaal doen wat je zelf wilt! En deze visie zie je helemaal terug op de illustraties op de adventskalenders!


Het leuke aan deze adventskalenders, is dat het een mix is tussen producten die ik al jaren gebruik en nieuwe producten, ideaal om kennis mee te maken. Er zitten ook heel wat fullsize producten in, en daarmee krijg je echt heel wat waar voor je geld (deze ultimate adventskalender is trouwens €271 waard).
De doosjes bevatten ook hele mooie boodschappen, die je toch eens doen stilstaan bij mensen die het niet zo goed hebben in deze wereld, en daarmee hopen ze toch een beetje het verschil te maken! 


Wat vinden jullie alvast van deze geweldige adventskalender? Hebben jullie zelf een beauty-versie of blijven jullie misschien bij de nostalgische chocolade versies,

The Body Shop - Make it Real Ultimate Advent Calender
25 producten - €130 (waarde €271)
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier