Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Glossier - LA shopping


Tijdens de Paasvakantie gingen we eindelijk nog een keertje op vakantie! Eindelijk opnieuw weer eens wat langer en wat verder, we waren namelijk bijna drie weken in California. Heel veel leuke foto's en verhalen natuurlijk, maar als beauty-lover begin ik natuurlijk met mijn bezoekje aan Glossier in Los Angeles! 
In 2018-2019 was het merk een ware hype maar onderging tijdens de corona-pandemie enkele sluitingen van winkels. Toen ik zag dat er toch eentje was in LA, wou ik natuurlijk eens op ontdekking gaan, en bracht ik uiteraard wat spulletjes mee naar huis.

De winkel is superleuk, je kan alles testen en heel wat info vragen. Nadien zoek je een van de medewerkers op die daar rondlopen in een roze overall. Ze noteren dan je bestelling op een tablet, je betaald en na een 5-tal minuutjes wordt je bestelling naar je toe gebracht! Het interieur is ook echt superleuk, met heel wat toffe fotohoekjes.


Ze zijn bekend voor een aantal top-skincare producten, maar ik ben daar altijd wat voorzichtig mee. Mijn gevoelige huid kan niet zoveel nieuwe uitdagingen aan, dus ik probeer die dan ook altijd te vermijden. Maar de make-up trok natuurlijk wel mijn aandacht! 

Wat bracht ik nu mee naar huis: 


- Glossier Lash Slick mascara: ik vind hem echt superfijn, geeft een natuurlijk resultaat en maakt mijn wimpers echt lang en neemt echt elk wimperhaartje mee. Ik ben er heel erg blij mee, en gebruik hem sinds mijn aankoop al alle dagen!


- Glossier Cherry Balm Dotcom: ik hou wel van een lippenbalsem met een tintje. Ik smeer hele dagen lippenbalsem, en deze zorgt dan ook nog voor een licht kleurtje op je lippen én een heerlijk cherry-smaakje! (swatch onderaan deze post)


- Glossier Cloud Paint in Puff: het is een gel cream blush in een lichtroze kleur, ziet er ook heel natuurlijk uit en de verpakking op zich is gewoon al heel erg leuk! Hij is heel licht maar je kan het wel makkelijk opbouwen. (swatch onderaan deze post)


- Glossier sheer matte lipstick in Generation: mijn favoriet!! Ik zou hem zelf niet op het zicht uitgekozen hebben, want hij ziet er donker uit, maar op de lippen is heel heel erg natuurlijk en mooi (ik draag hem op de bovenste foto in de winkel, als zie je dat natuurlijk niet zo heel erg goed)! Maar ik vroeg wat tips daar, en ze lieten me deze matte lipstick proberen, en ik was direct fan! Je voelt hem niet zitten, hij is niet mega-opvallend maar toch aanwezig! 
Vlnr: Cherry Balm Dotcom - Cloud Paint Puff - Sheer Matte Lipstick Generation

Wat denken jullie van mijn aankopen, en van de winkel? Hebben jullie al iets van het merk geprobeerd?