Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: de leukste trends voor deze zomer


Eindelijk, de zomer is in aantocht en de afgelopen weken voelt het ook echt al heel zomers aan! Tijd om de leukste trends eens op een rijtje te zetten, zodat we onze kleerkast, en schoenenkast natuurlijk, kunnen aanvullen!
Heel erg blij ben ik natuurlijk dat er opnieuw heel wat kleur en leuke prints te vinden zijn, dus geen saaie zomer. Laat die bbq's, zomerfeestjes en terrasbezoekjes maar komen!

- Let there be color
Heel veel kleur, van felle kleuren tot pasteltinten, van colorblocking tot een volledige outfit in eenzelfde kleur, het kan en het mag allemaal! Opvallend veel geel, maar uiteraard ook felroze, oranje, groen en paars!!

Een effen kleedje in 1 kleur of een broek en blazer in dezelfde tint zijn echt toppers, maar combineer ook eens oranje met paars of groen met roze. Vind ik zelf geweldig om verschillende, opvallende kleuren te gaan combineren. Maar ook een effen felgekleurd jurkje, blijft toch geweldig zomers!


- Mini skirts & wide leg trousers
De minirok is terug van weggeweest! Hoewel ik toch nog steeds een maxirok verkies, vind ik het wel een toffe trend. Ook broeken met wijde, losse pijpen zijn helemaal in, en dat vind ik dan weer geweldig! Ik heb al even vaarwel gezegd aan skinny jeans, maar sinds vorige zomer ook helemaal fan van de losse broeken met wijde pijpen.


- Biker jackets
Misschien nooit helemaal verdwenen deze trend, ik vind het alvast geweldig om ook in de zomer je outfit af te werken tijdens een frisse zomeravond met een faux leder jasje. Dat staat zo leuk op een jurkje of tof rokje, het contrast maakt de look heel stoer en opvallend.


- Clean & neutral
Naast de felle kleuren, zijn ook de cleane, all white looks helemaal terug. Heel minimalistisch, maar ook heel zomers. Of je nu gaat voor een wit kleedje of een broek/rok en shirt in het wit, gecombineerd met witte sandaaltjes of witte schoenen, je kan er niet mee misgaan!


- Sliding into summer
De pool-slides, maar dan fancy, ga voor comfy slippers deze zomers, die er net iets stijlvoller uitzien. Geen hoge hakken, maar een mooie slipper kan er ook best elegant uitzien als je kiest voor de juiste materie. Kies voor raffia of rotan voor bij je favoriete zomerse jurkje, of kies faux leather om van dag- naar avondlook te gaan. Ik heb alvast comfortabele schoenen gevonden van het merk Gabor. Ze hebben superleuke modellen die er heel comfy maar toch classy uitzien!


- Flowers & butterflies
Naast effen en egaal, is het toch ook geen zomeroutfit zonder leuke printjes. Populair dit seizoen zijn vlinders, maar ook de gekende bloemenjurkjes zijn nooit veraf! Ook helemaal in, zijn streepjes en vogels! 

Welke trend is helemaal jouw ding voor de zomer? 
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Omoda. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier