Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Apivita - Natural Cosmetics


Publiciteit: gekregen product van het merk | Vorige week was het Wereld Bijendag, en ik dacht eraan dat ik nog een heel leuk merk met jullie moest delen. Ik leerde Apivita vorig jaar kennen, en ben sindsdien helemaal fan van dit natuurlijke beautymerk. Apivita betekent letterlijk het leven van de bij, en produceert natuurlijke schoonheidsproducten voor gelaat, lichaam en haar. De formules zijn op basis van bijenproducten en geneeskrachtige planten uit de Griekse natuur. Ik testte enkele producten uit, en vertel er vandaag graag wat meer over.

Als eerste, misschien wel mijn favoriet omdat ik het meermaals per dag gebruik, de Lip Care Honey, een lippenbalsem die niet enkel droge lippen gaat voorkomen maar ook herstellen. Hij is heel romig waardoor je maar weinig nodig hebt om je lippen te gaan hydrateren. Enkel op de boven of onderste lippen aanbrengen en dan eens je lippen op elkaar zetten, is eigenlijk al voldoende. 
Hij bestaat voor 100% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is ook 100% recycleerbaar.


Daarnaast is het, niet enkel tijdens de wintermaanden maar ook in de lente en zomer als de zon je lichaam gaat uitdrogen, belangrijk om ook je handen en lichaam te gaan hydrateren. Daarvoor kan je gebruik maken van de Royal Honey Body Cream en de hydraterende Hand Cream.

De Royal Honey is een vochtinbrengende lichaamscrème die diepgaand gaat hydrateren en de droge huid echt gaat gaan voeden. Het is een rijke crème, die echt heerlijk ruikt, en toch heel snel intrekt. Naast Griekse tijmhoning bevat deze ook olijf- en amandelolie, bijenwas, shea en cacaoboter.

De handcrème gaat niet enkel gaan hydrateren en verzachten, maar ook de handen én nagels gaan beschermen. Hij bevat een heerlijke, luchtig parfum van tijmhoning en jasmijn. Daarnaast is het een hele licht textuur die snel in de huid dringt. 


Hoewel ik zelf geen fan ben, of toch heel weinig gebruik, van een stuk zeep, is deze Apivita zeep met propolis het eerste product die het merk in 1979 op de markt bracht. De propolis en tijmzeep heeft een zwarte kleur en heeft een reinigende en antiseptische werking op de gezichts- en lichaamshuid zonder dat het uitdroging veroorzaakt. Heb het voorlopig nog niet gebruikt, maar toch benieuwd naar!

Als laatste, de gezichtsmaskers. Ze hebben er heel wat in het gamma, deze zijn de Royal Jelly en de Honey!
De Royal Jelly is een gezichtsmasker met koninginnengelei, heel heilzaam voor de huid. Het verstevigt en verjongt de huid, en zorgt voor een natuurlijk lifted effect. 
De Honey is uiteraard een gezichtsmasker met honing, namelijk Griekse tijmhoning die de huid gaat hydrateren en voeden. Daarnaast bevat deze ook jojoba-olie, avocado, sheaboter om de huid te gaan verzachten en versterken.

Heerlijk na een warme zomerdag, of waarom niet terwijl je in de tuin heerlijk in je hangmat aan het relaxen bent. Rijkelijk aanbrengen,10 minuutjes laten inwerken en nadien goed afspoelen met water. 


Kennen jullie dit merk al?
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier