Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: Fashionable sportkleding


Vorige maand vertelde ik jullie dat ik mijn ochtendroutine wat had aangepast, waarbij ik elke dag probeer te sporten. Nu, we zijn dus even op vakantie geweest, waar dat dus niet helemaal aan de orde was, oops!! Maar aangezien ik toch goed bezig was, wil ik dat natuurlijk toch terug opnemen. En, hoe kan ik mezelf beter motiveren dan met wat nieuwe sportkledij! 

Zeker wanneer ik thuis werk, probeer ik echt van 's morgens mijn sportkleding aan te trekken, zodat ik het toch niet weer eens oversla! En dat helpt echt. Sportkleding en fashion liggen ook heel dicht bij elkaar aan tegenwoordig. Je kan er gerust even in blijven rondlopen of zelf naar de winkel mee gaan, gewoon omdat het kan. Zo kan ik soms een hele dag in een sportbroek blijven rondlopen, zeg nu zelf, dat zit toch ook gewoon heel erg comfortabel!

Ik shop zelf bv. heel erg graag bij Hunkemöller, niet alleen voor lingerie of zwemkledij (ik kocht er vorig jaar nog een supertof badpak), maar hun sportkledij heb ik onlangs ontdekt, en zit gewoon zo heerlijk! Ze hebben ook zoveel toffe prints, en leuke stofjes.

De sportlegging bv, is echt een aanrader. Ik vind het belangrijk dat deze high waist is, en goed op zijn plaats blijft zitten (zo kan je zonder zorgen ook je squads gaan doen ;)). Zit ook heel comfortabel, en ben uiteraard helemaal fan van de leopard-print!! 

Shop jij graag bij Hunkemöller?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Hunkemöller. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier