Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Refreshing Passionfruit


Kom helemaal in de zomerstemming met de Summer Special Editions van The Body Shop! De Cool Daisy was er vorige zomer al (en schreef ik toen al een review over, lees deze hier nog eens), maar helemaal nieuw is de Refreshing Passionfruit. Ze zijn er allebei maar tijdelijk, en ik kan maar een ding zeggen, mis ze niet!! Het is echt zomer in een potje.
Vandaag dus iets meer over enkele producten de passievrucht-collectie. Ik testte namelijk de Body Yogurt en de Gel Body Scrub. Nog in het gamma: Body Mist en een Shower Gel.

De Refreshing Passionfruit Gel Body Scrub ziet er niet alleen heerlijk uit, hij ruikt ook geweldig lekker en is zo aangenaam in gebruik. Het is een vegan bodyscrub die voor 95% bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder passievruchtolie. Hij verwijdert dode huidcellen en laat je huid dus zacht en glad aanvoelen. Maar daarnaast is hij heel verfrissend, dus ideaal na een warme zomerdag en zorgt hij voor een zonnige ogende gloed.Een scrub is trouwens ook ideaal om te gaan gebruiken voordat je zelfbruiner gaat aanbrengen. Een zelfbruiner reageert namelijk met de bovenste laag huidcellen en zorgt voor een opervlakkige bruining. Door vooraf te scrubben haal je dode huidcellen weg en creëert je een supergladde ondergrond voor je bruine tint. Om nadien nog eens te scrubben, dus na het aanbrengen van zelfbruiner, wacht je minimum 12 uur.
Ook voor het scheren van je benen is het aan te raden om te scrubben. Hierdoor kun je dichter op de huid scheren waardoor je langer geniet hebt van gladde benen. 


Als tweede de Refreshing Passionfruit Body Yogurt. Tijdens de zomer gebruik ik heel graag een body yogurt ipv de Body Butters, ze zijn iets lichter en frisser in gebruik, wat aangenamer is tijdens de zomer. Hij trekt heel erg snel in, zorgt voor verkoeling terwijl je huid toch heel lang zacht, soepel en verzorgd blijft, tot wel 48u lang. Handige tip, zeker als je echt een droge huid heb, breng deze aan wanneer je huid nog vochtig is. 
Nu wil ik dolgraag de douchegel en de body mist in huis halen, want deze geur!! Wacht dus niet te lang als je zelf benieuwd bent!

Wat denken jullie van deze nieuwe lijn?

The Body Shop - Refreshing Passionfruit
Body Yogurt - €10 - 200ml
Body Scrub - €16 - 250 ml
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of online in hun webshop.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier