zondag 19 september 2010

Forever21 Style Icons

Eerst en vooral wil ik het gewéldige nieuws met jullie delen dat Forever21 eindelijk naar Europa komt (jaaa, België en Nederland ook)!! In het voorjaar van 2011 is het zover... Nog even geduld dus om de collecties in het echt te bekijken, passen en eindelijk te kopen. Voorlopig kunnen we nog even wegdromen bij hun foto's! Voor ideetjes uit hun herfstcollectie op te doen, hebben ze 5 populaire bloggers ingeschakeld die hun favorieten voor deze herfst delen. Emily van CupcakesAndCashmere Rumi van FashionToast Louise van MissPandora Minnie van TheStylishWanderer Kelly van TheGlamourai Watch this behind-the-scene video: Bekijk de volledige collectie hier. Wat vinden jullie ervan? Welke stijl vind je het leukst?

9 opmerkingen:

 1. NO WAY! You just made my day :-) Ik vind alle stijlen wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. YEAH...eindelijk, geweldig nieuws he!Ik heb geen fav. ik vind alles geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van Minnie, en ze heeft zo'n leuke naam^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind ze allemaal wel leuk, maar vooral kelly denk ik dan, of minnie, of... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. kvind ze allemaal echt super leuk !! :D ik zou niet kunnen kiezen & kei leukkk da we een nieuwe winkel krijgen..k denk dat ik er vaker binnen ga springen.. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Forever 21, één van mijn favoriete winkels ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. K kan al niet meer wachten!
  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram