Mogelijk gemaakt door Blogger.

Giveaway: Cupcake lipgloss

Ik had beloofd toen ik 100 volgers bereikt had, dat ik een cupcake giveaway klaarstaan had. Ondertussen is het zover, hooray!! Bij deze wil ik jullie nog eens extra bedanken voor jullie bezoekjes, comments... Ik vind het superleuk en -lief!! Wat kunnen jullie nu winnen??? Leuke schattige lipglossjes in een cupcake-verpakking, ik heb 3 verschillende soorten, dus kan er ook 3 weggeven!! (de foto's van de lipgloss uit de verpakking is die van mezelf, ik geef ongeopende lipglossjes weg natuurlijk!!) Wat moeten jullie daarvoor doen? - mij natuurlijk volgen via blogger, twitter en/of facebook. - laat een comment achter dat je meedoet. - twitter deze winactie, laat een linkje achter op je blog... Niet verplicht maar zorgt wel voor een extra winkansje!!! De winactie loopt tot 23 september middernacht! Good luck!!!