Mogelijk gemaakt door Blogger.

Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss

Ik testte voor jullie enkele kleurtjes uit van de nieuwste lipglossjes van het merk Max Factor.


Max Factor Vibrant Effect Lipgloss is de nieuwste lipgloss voor mooi glanzende en perfect geaccentueerde volle lippen. Het geeft de lippen een mooie glanslaag en laat ze voller lijken. Bovendien volgt deze lipgloss perfect de vormen en rondingen van de lippen waardoor ze nog beter uitkomen. De lipgloss heeft ook een lage viscositeit, waardoor ze dus helemaal niet plakkerig aanvoelen.
Er is ook een uitgebreid kleurenpalet, 16 verschillende kleurtjes, dus er zit naar ieders smaak wel iets bij.


Wat vind ik er nu van?

Wat me als eerste opvalt en wat ik echt aangenaam vind, is dat ze inderdaad echt niet plakken. Ze ruiken en smaken ook lekker fruitig, fris (beetje watermeloen), maar het is echt niet overheersend.
De kleuren bevatten niet zoveel pigment, maar het blijft natuurlijk een lipgloss. Je lippen gaan er inderdaad wel goed van glanzen, en bevat ook lichte glinsters, wat de lippen dan inderdaad wel ook iets voller maakt.
Het borsteltje is misschien een nieuw systeem, maar niets wat me echt opvalt dat het zoveel beter is.

v.l.n.r. 09 sophisticated, 10 naught but nice, 11 fashion leader, 13 in the spotlight, 15 intuitive, 14 majeste, 16 artistic

09, 10, 11, 13, 14, 15, 16

09 (zonder lipprimer)
10 11
13 14
15 16
Ik gebruik vaak lipprimer (of concealer) onder lipgloss of lipstick, dan komt de effectieve kleur veel beter uit. De lichte kleuren en de bruine zijn mijn favorieten.

Te koop oa. bij Kruidvat voor 11,99€

Wat vinden jullie ervan?