Mogelijk gemaakt door Blogger.

First boozyshop order

Ik ontving deze week mijn eerste boozyshop bestelling (dat vind ik zo leuk aan weekdagen, de postbode die kan langskomen).
Het is geen grote bestelling, maar er was een korting van 10% op NYX producten, en ze hadden er een lipstick die al superlang op mijn verlanglijstje stond, and I love it!!
Kijk eens eventjes mee:
Ik bestelde :
- hello kitty bath & showergel in 'cherry & flowers', de verpakking is supercute en het ruikt nog heerlijk ook! Ze hebben verschillende geurtjes (aarbei, chocola, perzik, amber), en ook bad en shampoo flesjes (bananasplit, pina colada, limoen sorbet).
- Burt's Bees lipbalm, aangezien ik de gezichtsscrub heerlijk vind (check my review here), wou ik hun favoriete product ook wel eens uittesten. Het ruikt naar peppermint en dat voel je ook op je lippen. Het geeft een fris gevoel en doet mijn lippen wat tintelen. Ben er nog niet zo gek op, misschien als het echt kouder wordt en mijn lippen deze verzorging echt kunnen gebruiken verander ik misschien van gedacht.
- 2 lipsticks, 'summer love' and 'pecan pie', alletwee nude-kleurtjes (wich I love)
Het verschil is misschien niet zo heel erg duidelijk op de aan-foto's (in het echt zijn ze iets meer aanwezig op de lippen dan op de foto), maar de summer love heeft meer een roze tint, en de pecan pie een gouden shimmer kleurtje.
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?