Mogelijk gemaakt door Blogger.

John Frieda Root Awakening

Hooray, ik zag deze morgen dat ik 100 volgers heb!! Gisteren waren het er nog 99, dus er is er eentje bij!! Joepie, ik ben superblij!! Ook op facebook heb ik 85 volgers. Bedankt al mijn volgers, bedankt voor alle bezoekjes en de lieve en leuke comments!!! Er volgt later deze week nog een leuke verrassing nu ik de 100 heb bereikt, maar toch nog even geduld!!! Een kleine tip: It includes cupcakes and a giveaway!!! :) Now back to bussiness: More of my favorite hairproducts for the moment!! Ik heb geen echte vaste shampoo en conditioner, ik probeer graag verschillende uit. Maar ik ben heel tevreden van deze John Frieda Root Awakening collectie. Ik had eerder al eens de conditioner en daarna ook de shampoo apart geprobeerd, en ik was heel tevreden met hoe mijn haar aanvoelde en vooral rook, dat ik ze opnieuw gekocht heb en nu samen eens gebruik. De Root Awakening collectie staat voor sterker en gezonder haar vanaf de haarwortel tot in de punten. Maakt je haar terug veerkrachtiger, glanzend en stralend. Het maakt mijn haar echt zacht en gezond, houdt lang mooi, terwijl ik bij sommige shampoo's sneller vet haar krijg heb ik dat hier echt niet. Het ruikt ook superlekker, vers-van-bij-de-kapper geurtje. Het enige minpuntje vind ik bij de shampoo, dat je het zo moeilijk uit de tube krijgt. Je moet heel hard duwen, en dan nog komt er niet veel uit, en als hij dan bijna leeg is, is echt moeilijk. Bij de conditioner is dit helemaal niet zo, daar gaat het heel makkelijk. Ik zou dolgraag ook eens de Strenght Boosting leave-in spray uit proberen, dan blijft de geur waarschijnlijk nog veel langer hangen. De prijs is 8,99€ (ik kocht ze al alle keren met promotie, die vind je wel nog regelmatig) Alsinds aan te raden!!