Mogelijk gemaakt door Blogger.

Glamour + Chanel Inimitable Intense

Glamour magazine viert zijn 5e verjaardag en dat vieren ze met een superdik nummer en een mini Chanel mascara gratis erbij.
Jammer genoeg voor Belgische inwoners waren de goodies weer niet aan de orde.
Gelukkig ging ik maandag naar Nederland en kon ik een exemplaar, incl mascara mee naar huis nemen.

De mini mascara zit verstopt in een notitieboekje van Chanel, die allicht heel stylish staat op je bureau als je iets moet noteren, in de plaats van de mascara kan je dan misschien een mini-potloodje erin steken of zo.

De masara is de Inimitable Intense van Chanel.
Ik heb de gewone Inimitable van Chanel en ben er heel tevreden van (lees hier nog eens mijn review).
De Inimitable Intense is een vernieuwde formule op de originele versie. Het resultaat is een meer intense look, met hetzelfde makkelijk borsteltje. Wimpers worden langer, voller en meer gekruld.Ik vind het wel een goede mascara, geeft een mooie look die mijn wimpers toch wel wat langer maakt. Vind hem wel iets meer klonteren, en dat heb ik bij de originele niet echt. (ofwel ligt het aan mij, was gehaast deze morgen, wimpers zijn ook niet gekruld... )


Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie de Glamour, met of zonder mascara?