Mogelijk gemaakt door Blogger.

Winnaars cupcake lipgloss giveaway bekend!!

De winactie van mijn cupcake-lipglossjes liep tot gisterenavond, en vandaag maak ik de winnaars bekend:
Spannend!!!
Ik gebruikte random.org om willekeurig 3 winnaars uit te kiezen,
kijk even mee naar de winnende nummers:
En de gelukkigen zijn:
1. Kimberley_ve
2. Jolien
3. d_zy
Proficiat ladies!!
Gelieve me zo snel mogelijk een mailtje te sturen met jullie adresgegevens (en misschien ook in volgorde welke soort je het liefste krijgt, dan kijk ik als het wat verschilt kan ik jullie diegene die je het leukst vind opsturen!) op petra.cupcake@gmail.com dan maak ik jullie pakjes klaar en kunnen ze naar jullie vertrekken!!
Veel plezier ermee!!
Voor diegene die niets gewonnen hebben, hoe mijn blog in de gaten want ik heb nog een leuke giveaway klaarstaan, maar ik hou jullie nog even in spanning!!