zondag 26 september 2010

Zara online shop & september looks

Jullie hebben het misschien hier of daar al ergens gelezen, maar jaja, Zara begint ook in België en Nederland met een onlineshop! Zara startte begin september al online winkels in Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Italië en Groot-Brittanië, en waren zo een groot succes dat ze in nog meer landen een online shop willen starten, nog voor het einde van dit jaar! Naast België en Nederland zullen ook Luxemburg, Oostenrijk en Ierland nog dit jaar een online aanbod krijgen! Met de nieuwe webwinkels wil Zara meegaan met de trend van online shoppen. Ik ben alsinds superblij met dit nieuws. Ik vind dat ze bij Zara heel leuke, betaalbare kledij hebben, maar ik geraak heel weinig in de winkel zelf. Hoe zitten het bij jullie, wachten jullie alvast in spanning om je eerste bestelling te plaatsen? Bekijk even enkele van mijn favoriete looks die je nu in de winkels vind: Wat vinden jullie ervan?

12 opmerkingen:

 1. Ik ben hier echt heel erg blij mee! Aangezien ik fulltime werk, hoef ik nu niet perse in het weekend naar de Zara. Nu kan ik gewoon 's avonds heerlijk winkelen bij de Zara.

  De outfits die hebt uitgekozen, zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb wel een zara hier in de stad en ga vrij vaak, maar toch loop ik veel mis. Je kan ook niet lang nadenken over een aankoop omdat de collecties zo snel veranderen. Ik ben hier dus heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Zara echt tof, maar ik vind het altijd te duur ;P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super! Ik ben lui met een hoofdletter L, dus shoppen zonder mijn huis uit te moeten is geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ZARA IS THE BEST !! Ze hebben altijd super leuke kleding, als ik iets niet vind in H&M, ben ik zeker dat ik het zal terugvinden in ZARA... Ik ben er verslaafd aan, elke keer als ik in stad ben MOET ik zara binnengaan. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig nieuws had dit ook al gelezen.Een online winkel is altijd erg handig, het is altijd zooo druk in de Zara. En kan je rustig online shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk dat ze online gaan... minder leuk voor m'n plastieken kaartje maar tja! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig dat ze eindelijk on line zijn!
  En die looks zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mijn bankrekening gaat hier niet blij mee zijn, maar ik wel gnagna :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is supergoed nieuws! Ik vind de kleding van Zara leuk, zeker als ik de foto's van de nieuwe collectie zie :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram