zondag 3 april 2011

Spring cupcakes

Een vriendin van me is ook helemaal in-to cupcakes, zo heeft ze dozen vol spulletjes, ingrediënten, tools, smaakjes, sprinkles, boeken ... You name it, she's got it. Tegen een gezellig namiddagje cupcakejes maken en versieren zeg ik dan natuurlijk geen nee!! Met de lente in het land, en pasen in zicht, ging ik voor enkele leuke en passende exemplaren. Kijk eens eventjes mee naar welke cupcakes ik deze maal gemaakt heb: Ik ging voor schattige diertjes zoals een schaapje en kuikentjes. Voor het thema kregen ze een aangepaste fotoshoot in spring-style. Ook maakte ik een Hello Kitty cakeje dat werd opgesmukt met enkele bloemetjes. En een leuk varkentje. Verder maakten we nog een heleboel cupcakes die we versierden met verschillende sprinkles, die dan ook nog eens gevuld werden met lekkere mashmallow-vulling, yummie!! Ik vond ze eigelijk te cute om op te eten, maar dat werd uiteindelijk toch geen probleem hoor!! Wat vinden jullie ervan?

18 opmerkingen:

 1. Ik vind ze in een woord: GEWELDIG!!
  Het schaapje, kuikentje en varkentje...echt super cute en Hello Kitty...wow wat zoet! Die zal ik ook eens voor mijn dochtertje maken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend mooi zeg! Zonde om op te eten aan 1 kant, en ze zien er zo schattig uit! Hoe doe je dat met HK heb je daarvoor een sjabloon of zo iets?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt super cute!
  Heel erg knap gemaakt ook! Hoe heb je de marshmallow vulling gemaakt?
  En heb je de fondant zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, zo super gedaan! En marshmallow-vulling?? Dat lijkt me heerlijk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ohh ziet er héérlijk uit! Vooral die Hello Kitty cake! Me wants!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ZALIG!
  wou dat ik ook zo goed cupcakes kon versieren!!

  Manon
  www.iloveaffreux.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. OMG!
  Give them to me and no one will get hurt! :D

  & Het was idd tof gisteren!
  Can't wait for the next meeting!

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, they look so pretty and yummy!! Nice blog, i hope you can stop by at mine, x A.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekkerdepekker! Ik ben dol op cupcakes, vooral het maken en versieren! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat varkentje en schaapje vind ik echt té schattig om op te eten :D
  Heel leuk gedaan! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goh! Niet te doen zeg! zo schattig!!! ziet er overheerlijk uit ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi, dat kuikentje is echt superschattig!
  Ze zien er allemaal even lekker uit, ik krijg er echt honger van!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw! Die zien er echt fantastisch uit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mmm nu heb ik daar mega veel zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram