zaterdag 17 maart 2012

Wijvenweek: het multitaskende superwijf

Vandaag het laatste wijvenweek-postje!! Ik vond het superleuk om deze week volgens de wijvenweek-thema's artikeltjes te schrijven, hopelijk vonden jullie ze ook leuk om te lezen!
(Lees ze hier nog eens allemaal).

Vandaag op het thema, zaterdag = stoefdag!!
Nadat je al de hele week geheimen op tafel hebt gegooid, en je schaamtegevoel hebt overwonnen, mag je vandaag bloggen over iets waar je terecht fier over bent, want dat is zonder twijfel terecht en mag ook eens gezegd worden!

♦ Ik vind mezelf toch wel een goede mama, én een goede vriendin. Mijn relatie bestaat nu toch al bijna 13jaar, dus dat is toch al een hele opgave op mijn leeftijd! Ik vind het leuk om samen leuke dingen te doen met mijn gezin, al is dat thuis samen een cinema-avondje te organiseren of een spelletje te spelen ofzo.

♦ Ik ben geen keukenprinses, maar probeer toch zoveel mogelijk zelf eten klaar te maken (af en toe een frietje van de frituur of iets in de oven, kan natuurlijk ook eens lekker en gemakkelijk zijn), en ik hou ervan om in de keuken bezig te zijn, te experimenteren met dessertjes en cupcakes natuurlijk, en vind best dat ze er goed uitzien, én niet onbelangrijk natuurlijk, lekker smaken!!
Om al helemaal in de lente-stemming te komen... Deze maakte ik vorig jaar rond de paasperiode!

♦ Ik werk dagelijks met kindjes, en daar voel ik me ook echt goed bij. Denk dat de kinderen en ouders dat ook aanvoelen en mij vertrouwen, wat mij toch het gevoel geeft dat ik mijn job goed en oprecht doe!

♦ Mijn blog aanzie ik als mijn grootste hobby! Ik steek er veel van mijn vrije tijd in, gewoon omdat ik het zo leuk vind en jullie reacties ook heel erg graag lees. Ik probeer ook elke dag een artikeltje online te zetten en daarin zoveel mogelijk te variëren. Denk wel dat ik het goed doe, maar jullie komen hier lezen, dus misschien moeten jullie dat bevestigen...

Dus ja, hier ben ik terecht fier over, there I said it!!

Zo, mijn wijvenweek-avontuur zit erop, hopelijk tot volgend jaar :)
Petra x


13 opmerkingen:

 1. Ik bevestig! :D vond het heel leuk allemaal te lezen!
  Toch had ik stiekem gehoopt dat je een foto van je living zou posten met overal stiftstrepen op ;) neenee grapje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Ik vind het echt mooi om te horen dat jullie al 13 jaar samen zijn, prachtig! En je cupcakes zijn super! Ik zou het zelf nooit kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zo grappig, we have a lot in common! Ik werk ook met kids, ben een mama, heb een relatie van 12 jaar, ik ben ook geen keukenprinses (maak graag dessertjes en hapjes) en mijn blog is nu ook al beetje mijn hobby. Ik hou vooral van make up en hairdo's, en daar wil ik mijn beroep van maken :-)
  wijvenweek was cool!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond uw artikeltjes rond Wijvenweek echt super leuk om te lezen!! Elke keer als ik uw cupcakes op foto zie krijg ik honger ;)

  Kisses Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En helemaal terecht :-D Ik bewonder jou echt voor hoe je dat allemaal doet! Hoop echt dat ik dat later ook zo kan doen. En voor je blog, uiteraard, vind ik super dus doe echt maar lekker gewoon zo verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond 't heel leuk te lezen! :-) Ik werk ook met kinderen, ben al 12 jaar samen met vriend en m'n blog is m'n grootste hobby en kind op dit moment :-)

  Keukenprinses kan ik mezelf niet noemen, maar het is niet dat ik nog geen ei of biefstuk kan bakken :-)..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb enorm genoten van je blogposts tijdens deze wijvenweek!
  En het is meer dan terecht dat je superfier bent op wat je hier schrijft! Het lijkt soms makkelijker dan het werkelijk is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen ! Zo super dat jullie al zo lang samen zijn, das mooi :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk te lezen!!! :)
  http://jolenesfashiondiary.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Terecht dat je hier trots op bent! Je bent een TOP-wijf Petra, zo zeggen we dat hier ;-) Ik was altijd al benieuwd naar jouw beroep maar dat is iets met kindjes.. Leuk! Dat had ik niet verwacht. Ik weet niet wat ik wel had verwacht maar niet iets met kids. Ik denk dat ik jou graag eens zou willen interviewen. Just to know you better. Daar ga ik je eens over reviewen. En je cupcakes.. meid, daar kan een patisserie een puntje aan zuigen die zijn amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ps. daar ga ik je eens over reviewen?? Ik bedoel daar ga ik jou eens over mailen.. let maar niet op mij hihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake