Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wijvenweek: het multitaskende superwijf

Vandaag het laatste wijvenweek-postje!! Ik vond het superleuk om deze week volgens de wijvenweek-thema's artikeltjes te schrijven, hopelijk vonden jullie ze ook leuk om te lezen!
(Lees ze hier nog eens allemaal).

Vandaag op het thema, zaterdag = stoefdag!!
Nadat je al de hele week geheimen op tafel hebt gegooid, en je schaamtegevoel hebt overwonnen, mag je vandaag bloggen over iets waar je terecht fier over bent, want dat is zonder twijfel terecht en mag ook eens gezegd worden!

♦ Ik vind mezelf toch wel een goede mama, én een goede vriendin. Mijn relatie bestaat nu toch al bijna 13jaar, dus dat is toch al een hele opgave op mijn leeftijd! Ik vind het leuk om samen leuke dingen te doen met mijn gezin, al is dat thuis samen een cinema-avondje te organiseren of een spelletje te spelen ofzo.

♦ Ik ben geen keukenprinses, maar probeer toch zoveel mogelijk zelf eten klaar te maken (af en toe een frietje van de frituur of iets in de oven, kan natuurlijk ook eens lekker en gemakkelijk zijn), en ik hou ervan om in de keuken bezig te zijn, te experimenteren met dessertjes en cupcakes natuurlijk, en vind best dat ze er goed uitzien, én niet onbelangrijk natuurlijk, lekker smaken!!
Om al helemaal in de lente-stemming te komen... Deze maakte ik vorig jaar rond de paasperiode!

♦ Ik werk dagelijks met kindjes, en daar voel ik me ook echt goed bij. Denk dat de kinderen en ouders dat ook aanvoelen en mij vertrouwen, wat mij toch het gevoel geeft dat ik mijn job goed en oprecht doe!

♦ Mijn blog aanzie ik als mijn grootste hobby! Ik steek er veel van mijn vrije tijd in, gewoon omdat ik het zo leuk vind en jullie reacties ook heel erg graag lees. Ik probeer ook elke dag een artikeltje online te zetten en daarin zoveel mogelijk te variëren. Denk wel dat ik het goed doe, maar jullie komen hier lezen, dus misschien moeten jullie dat bevestigen...

Dus ja, hier ben ik terecht fier over, there I said it!!

Zo, mijn wijvenweek-avontuur zit erop, hopelijk tot volgend jaar :)
Petra x