Mogelijk gemaakt door Blogger.

Bloggersday of fun!!

Leuke workshops, fotoshoots, cupcakes, marshmallows & home-made ice tea en zelfs een spelletje bingo. Tel daarbij héél véél blogging ladies en dan kan je je wel voorstellen dat ik donderdag een gezellige namiddag had.
Mijn verslagje, met een overload aan pictures, sorry :p!

Ik trok, samen met Hanne en Stéphanie, richting Antwerpen (al moest ik ze proberen wakker houden in de auto aangezien ze 's morgens héél vroeg bij H&M gaan aanschuiven waren voor de Marni collectie), waar we later ook Elfi tegenkwamen.
Onze eerste stop was een leuke voorstelling van het make-upmerk Babor in samenwerking met brillenmerk Silhouette. Daarbij was vooral de taart van Sweety Darling, door Harald Ligtvoet, de blikvanger!
Let's have a bite :)

We kregen er de nieuwste zomercollectie van Babor te zien, so pretty!!! (daar krijgen jullie later nog een uitgebreide review van).
Ik kreeg te horen dat als je een bril draagt, het vooral belangrijk is dat je wenkbrauwen er mooi en verzorgd uitzien en je blush goed is aangebracht. De belangrijkste stappen bij je make-up routine vinden ze bij Babor het oplichten van de ogen, aanbrengen van blush en je lippen in de de kijker te zetten.

Ik maakte ook kennis met de brillen van Silhouette. Ik draag zelf geen bril, maar een zonnebril daarentegen wel vaak. Bij het minste streepje zon, of zelf alleen wat sterk daglicht in de auto, haal ik de zonnebril boven.
Ik was echt verrast door de brillen van het merk, die zijn echt superlicht, ideaal voor de zomer lijkt me, en de oortjes zijn flexibel.
Ook handig om weten, Silhouette heeft een Iphone en Ipad app waarbij je een foto van jezelf kan uploaden en zo de verschillende brillen kan passen, zodat je ook zelf kan zien hoe je ermee staat, klik hier voor meer info.

Daarna ging onze tocht verder. Met leuke workshops, interessante weetjes, en een heuse Kipling-Bingo wedstrijd. Ik begon met de make-up workshop van MAC, waarover je gisteren al kon lezen (check hier). Ik kon zelf niet alle standen afgaan, maar ik geef je toch een foto-overzichtje van wat ik die dag allemaal gezien en gedaan heb:
Veritas stelde zijn eigen nieuwe kousenmerk voor: SOXI
Superleuke sokjes, in leuke kleuren en prints (denk hartjes, strikjes, cupcakes, aardbeien, 
kersjes, streepjes, ...) en panty's in felle kleurtjes en dat allemaal voor heel betaalbare prijsjes, 
€2.5 voor de sokjes en €4 voor de panty's, verkrijgbaar vanaf 23 maart.
Ik ging naar huis met de blauwe panty's en, jawel, de cupcake socks (what did you expect).

Funky shoes en leuke accessoires bij Sacha!
We mochten een paar schoenen aanpassen voor een heuse fotoshoot, dat resultaat krijgen we maandag te zien op de Sacha-facebookpagina en waarop jullie dan kunnen stemmen, ik ben al benieuwd!

Met Pronails mocht je nageltjes versieren :) Al ben ik helemaal niet goed in nail-art :/

Oh my, de nieuwste limited collectie van DKNY, Sweet Delicious! Ze zijn heerlijk and so me!!!
Met namen als 'Creamy Meringue', 'Pink Macaron' en 'Tart Key Lime' kan dat ook niet anders.
Ze zijn pas vanaf 16 april beschikbaar maar ik zet ze binnenkort zeker in een volledige post!

Kipling stelde zijn tweede collectie in samenwerking met blogster Andy van Stylescrapbook voor. Andy zelf had een videoboodschap voor ons klaar, en d.m.v. een bingo-spel, jawel!!, gingen vier lucky winnaars naar huis met een camerabag of ipadsleeve! 
Niet gewonnen, al had ik maar eentje meer te kort :(

Bij Rituals mochten we zelf een face-chart maken met hun nieuwste 
Precious Mineral make-up collection.
Ik koos voor een nude lip, een zachte zomerse blushtint en voor 
de ogen wat eyeliner onder en boven en blauwe tinten.
 Daarbij kregen we ook een heuse parfumuvoorstelling, uit welke ingrediënten de
 Rituals parfums bestaan en hoe deze uitgekozen worden.

Als laatste ging ik aan de slag bij illy, het koffiemerk. Daar kon je je eigen persoonlijke koffieblik laten maken voor jezelf of om cadeau te geven. Ik drink zelf geen koffie, dus maakte er eentje om achteraf aan mijn vriend te geven :). Wat een leuk concept, zouden ze zeker online moeten aanbieden!

Zo, dit was mijn verslag van een heel toffe namiddag! Superleuk om bij te praten en ook nieuwe bloggers te leren kennen en heel erg bedankt aan de verschillende persbureau's en merken voor deze leuke dag!!

Hopelijk vinden jullie het leuk om lezen!
Petra x