Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wijvenweek: Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten

Vandaag is het officiële wijvenweek, in de Belgische blogwereld dat is :).
In een opwelling van enthousiasme besloot ik me in te schrijven, maar toen ik de dagthema's zag sloeg ik toch eventjes in paniek hoor, haha!
Het algemene thema van wijvenweek is 'Maskers Af' en vandaag beginnen we met de post 'Beautyqueen in het diepst van mijn gedachten'.

Bloggen over uiterlijkheden, maar niet de glamoureuze kant, nee, het gaat meer over the way I look today, hoe we er echt uitzien, 's ochtends bij het ontwaken, hoeveel werk en lepe truken we nodig hebben eruit te zien zoals u ons op straat tegenkomt, ...

Ok, ik ga hier dus geen foto posten van mijn slaap-ogen ofzo, maar zo ziet mijn haar er uit als ik opsta en ik draag funky pyjama-pants en ja, warme slofjes :)

Ideale moment ook om eens met jullie te delen wat er in mijn vaste ochtendroutine zit, qua skincare en make-up. al bij al heb ik maar 10-15 min nodig om mij klaar te maken, wat ik toch nog vind meevallen, nee?
Deze verzorgingsproducten gebruik ik meestal elke dag, 'smorgens.  

Dit zijn de basismake-upproducten die ik dagelijks gebruik op een gewone dag, om naar het werk te gaan. 
Concealer en blush kunnen al eens verschillen, maar dit is het zo ongeveer!

Hoe zit het bij jullie?
Hopelijk vinden jullie het een leuke post, en morgen gaan we verder met Guilty pleasures en kleine kantjes, waarbij ik jullie enkele van mijn geheimpjes, slechte gewoontes enzo deel, stay tuned!

Petra x