Mogelijk gemaakt door Blogger.

Wijvenweek: Zelfcensuur

Blog over iets waarover u normaal niet blogt. Vertel ons de dingen die deze week suckten (in plaats van altijd alleen de positieve dingen te posten), toon ons een foto van hoe de living er echt uitziet, voor de poetshulp is langs geweest, ...

Ik heb geen poetshulp, en er loopt hier een 4-jarige rond in huis, dus ja er zijn stiftstrepen op mijn salontafel die er niet meer uitgaan, er is een speelhoekje (of zeg maar speelhoek) maar toch ligt er overal in huis wel een tekening, speeltjes, ...
Denk daarnaast aan nog een paar pakketdozen en verschillende producten die nog gefotografeerd en uitgetest moeten worden vooraleer ze in een overvolle kast mogen. Mijn vriend waagt er zich zelf niet meer aan die kast te openen als hij iets nodig heeft, want dan vind hij toch niet wat hij zoekt of vallen er dingen uit, oops!
Laat mij dan maar niet beginnen over de kapstok vol met mijn jassen of de schoenenkast...


Sucked big time this week:
Woensdagmorgen, even de tv opzetten... Not going to happen! Digitale televisie had geen zin om mee te werken, en aan het aantal lampjes te zien (geen enkele dus) ging dat ook niet meer gebeuren.
Dan maar even gaan binnensteken om te laten uitlezen, maar eerst een tussenstop! Feestje met cake, waar de cake een zwarte onderkant had en dus helemaal niet te eten was!
Tijd om de trip verder te zetten, 20 min wachten op de digicorder, dus om daar niet 'zomaar' te zitten wachten, de schoenenwinkel in de buurt maar eens binnenspringen, om dan geen enkel paar schoenen te vinden die je leuk vind, daarna toch te horen dat je digicorder om zeep is en daarmee alle films en series die erop staan (er was enkel 2% vrij, boehoe) kwijt te zijn!!
Terug naar huis, met nieuwe, lege digicorder, maar hé, we kunnen terug tv kijken!
Laatste tussenstop, het tankstation, om daar door iemand voorgestoken te worden doordat ik, volgens haar, in de verkeerde rijrichting stond... Nog nooit eenrichtingsverkeer-borden gezien aan een tankstation, maar kom!
En dit allemaal op mijn vrije dag, pfff!!

Hoe zat het bij jou deze week?